X

tot
Bekijk resultaten

Opsluitbanden

In eigenlijk iedere tuin zijn op een zichtbare of onzichtbare manier wel opsluitbanden verwerkt. De opsluitbanden worden onder andere gebruikt als kantopsluiting maar ook om bijvoorbeeld als scheiding tussen gras en grind.

Kleuren opsluitbanden

De opsluitbanden worden hoofdzakelijk in twee kleuren geproduceerd. De grijze hebben eigenlijk de betonkleur, deze zijn dan ook goedkoper dan de antraciet kleurige opsluitbanden omdat hier geen kleurstof doorheen zit. De antraciet kleurige opsluitbanden worden vooral gebruikt als het om zichtwerk gaat.

Formaat opsluitbanden

De opsluitbanden zijn in veel verschillende formaten leverbaar. De maat die gebruikt wordt is afhankelijk van de toepassing. Een stukje straatwerk dat als terras gebruikt wordt kan prima met een lichte band opgesloten worden. Gaat het om een terrein waar zwaar verkeer overheen gaat dan is een zware opsluitband noodzakelijk.

Lengte opsluitbanden

De meeste opsluitbanden worden geproduceerd in stukken van 1 meter. Soms zien we wel eens bij extreem dikke banden dat ze wel eens in halve meters gemaakt worden.

Advies over de opsluitbanden

Vraag als u bij ons bent geheel vrijblijvend even welk formaat in uw situatie de meest verstandige keuze is.

Lees meer