Tuinverlichting

Een product dat vaak vergeten wordt bij de aanleg van een tuin is de tuinverlichting. Toch zorgt de tuinverlichting de helft van het jaar voor een stuk extra sfeer in uw tuin tijdens de avonduren. Wat is er mooier dan tijdens donkere en sombere dagen uw tuin in te kunnen kijken en te genieten van de sfeer die u met uw tuinverlichting gecreëerd hebt. Laat uw budget het niet toe om de tuinverlichting mee te nemen met de aanleg? Leg in dan ieder geval de kabel vast neer, zodat u op een later moment de lampen alsnog aan kunt sluiten. Gebruik hiervoor bij voorkeur een 12 V kabel.

Tuinverlichting van Lightpro

Natuurlijk zijn er meerdere merken tuinverlichting te koop. Onze keuze is gevallen op de professionele tuinverlichting van Lightpro. De reden van deze keuze is dat we gekeken hebben naar de leverancier waar de prijs/kwaliteitsverhouding het beste is. Ook de éénvoudige manier van verwerken heeft zeker bijgedragen aan onze keuze. Lightpro is een bedrijf dat enorm innovatief is en de komende jaren met hele mooie producten komt.

Aanleg van de Lightpro tuinverlichting

Zoals al eerder genoemd is de aanleg van de Lightpro tuinverlichting erg eenvoudig. Bij het uitzoeken van uw tuinverlichting kunnen we u helpen met het maken van een verlichtingsplan. Met dit verlichtingsplan en de benodigde connectoren is het voor iedereen te doen om de verlichting aan te leggen.

Het maken van een verlichtingsplan

Natuurlijk zijn we altijd bereid om u te helpen bij het maken van een verlichtingsplan. Is het voor u nog steeds moeilijk om hier een voorstelling van te krijgen dan is het ook mogelijk om een 3D tuinontwerp te maken en hieraan een verlichtingsplan te koppelen. Voor voorbeelden hoe we de tuinverlichting in een tekening verwerken kunt u kijken op onze inspiratiepagina.

Lees meer
Afbeelding tuinverlichting
Tuinverlichting
Afbeelding tuinverlichtingsaccessoires
Tuinverlichting accessoires