Over ons

Wij als team van The Stone Discounter willen ons graag even aan u voorstellen!

 

Henri van Wette:

In 2010 hebben we het bedrijf The Stone Discounter opgericht. Dankzij de vele mensen die u voorgingen met het kopen van hun (sier)bestrating zijn we in die jaren enorm gegroeid. Een taakomschrijving is moeilijk te geven, maar naast het aansturen geniet ik het meest van de afwisseling en het bijspringen waar dat op dat moment nodig is.

 

 


Herma van Wette:

Zal me even aan jullie voorstellen: Ik ben Herma van Wette en ben vanaf het begin (dat was in 2010) werkzaam binnen ons bedrijf. De eerste paar jaar heb ik me vooral bezig gehouden met het schoonhouden van het kantoor en buitenterrein en het zorgen dat de kantinevoorraden op peil waren. Langzamerhand ben ik steeds meer verkoop erbij gaan doen. Dat doe ik voornamelijk op de zaterdagen en als het nodig is ook doordeweeks. Dit alles doe ik met veel plezier. 

 

 


Niels van Engelen

Vanaf september ben ik werkzaam bij The Stone Discounter. Zo adviseer ik mensen bij het uitzoeken van stenen. Verder los ik de vrachten die iedere week weer binnen komen, zet ik de bestellingen klaar en sta ik de klanten telefonisch te woord. Graag zien we u terug op ons showterrein.

 

 


Miranda van Wette:

Bij The Stone Discounter mag ik me bezig houden met een stukje administratie, de verkoop, de website e.d. Sinds juni 2016 loop ik full time mee binnen dit bedrijf. Samen helpen we u graag om de juiste steen bij uw wensen en budget te vinden! Welkom!

 

 


Marlinde van Wette:

Hallo, Ik ben Marlinde van Wette. Wat ik in dit bedrijf doe is het tekenen van tuinen. En niet zomaar tekenen, maar 3D tekenen! Dit doe ik zodat onze klanten kunnen zien hoe de tuin er echt uit komt te zien, want van een plattegrond is het toch nog wat lastig. Dus als u het allemaal niet zo goed weet, ik teken ook uw tuin graag!

 

 


Eric van Wette:

Op de zaterdagen en in de vakantie ben ik aanwezig op ons bedrijf. Binnen het bedrijf houd ik me bezig met de verkoop van grind, split, opsluitbanden, bielzen, etc. Daarnaast zorg ik er natuurlijk voor dat we u op een mooi en schoon terrein kunnen ontvangen.

189