Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet

Over ons

Wij als team van The Stone Discounter willen ons graag even aan u voorstellen!

 

Henri van Wette:

In 2010 hebben we het bedrijf The Stone Discounter opgericht. Dankzij de vele mensen die u voorgingen met het kopen van hun (sier)bestrating zijn we in die jaren enorm gegroeid. Een taakomschrijving is moeilijk te geven, maar naast het aansturen geniet ik het meest van de afwisseling en het bijspringen waar dat op dat moment nodig is.

 

 


Herma van Wette:

Zal me even aan jullie voorstellen: Ik ben Herma van Wette en ben vanaf het begin (dat was in 2010) werkzaam binnen ons bedrijf. De eerste paar jaar heb ik me vooral bezig gehouden met het schoonhouden van het kantoor en buitenterrein en het zorgen dat de kantinevoorraden op peil waren. Langzamerhand ben ik steeds meer verkoop erbij gaan doen. Dat doe ik voornamelijk op de zaterdagen en als het nodig is ook doordeweeks. Dit alles doe ik met veel plezier. 

 

 


Niels van Engelen

Vanaf september 2018 ben ik werkzaam bij The Stone Discounter. Zo adviseer ik mensen bij het uitzoeken van stenen. Verder los ik de vrachten die iedere week weer binnen komen, zet ik de bestellingen klaar en sta ik de klanten telefonisch te woord. Graag zien we u terug op ons showterrein.

 

 


Miranda van Wette:

Bij The Stone Discounter mag ik me bezig houden met een stukje administratie, de verkoop, de website e.d. Sinds juni 2016 loop ik full time mee binnen dit bedrijf. Samen helpen we u graag om de juiste steen bij uw wensen en budget te vinden! Welkom!

 

 


Marlinde van Wette:

Mijn naam is Marlinde, ik werk in dit bedrijf om alle klanten die niet weten wat ze met hun tuin willen verder te helpen! U zult mij vooral op de maandagen, woensdagen en vrijdagen zien. Wat wij doen is 3D Tuinontwerpen maken. Dit helpt u om een goed beeld te krijgen van uw tuin. Twijfelt u ook over de indeling en materialen voor de tuin? Ik help ook u heel graag verder!

 

 


Eric van Wette:

Op de zaterdagen en in de vakantie ben ik aanwezig op ons bedrijf. Binnen het bedrijf houd ik me bezig met de verkoop van grind, split, opsluitbanden, bielzen, etc. Daarnaast zorg ik er natuurlijk voor dat we u op een mooi en schoon terrein kunnen ontvangen.

189