Over ons

Wij als team van The Stone Discounter willen ons graag even aan u voorstellen!

Herma van Wette:

Zal me even aan jullie voorstellen: Ik ben Herma van Wette en ben vanaf het begin (dat was in 2010) werkzaam binnen ons bedrijf. De eerste paar jaar heb ik me vooral bezig gehouden met het schoonhouden van het kantoor en buitenterrein en het zorgen dat de kantinevoorraden op peil waren. Langzamerhand ben ik steeds meer verkoop erbij gaan doen. Dat doe ik voornamelijk op de zaterdagen en als het nodig is ook doordeweeks. Dit alles doe ik met veel plezier. 

 

 


 

Miranda van Wette:

Bij The Stone Discounter mag ik me bezig houden met een stukje administratie, de verkoop, de website e.d. Sinds juni 2016 loop ik full time mee binnen dit bedrijf. Samen helpen we u graag om de juiste steen bij uw wensen en budget te vinden! Welkom!


 

 


Marlinde van Wette:

Hallo, Ik ben Marlinde van Wette. Wat ik in dit bedrijf doe is het tekenen van tuinen. En niet zomaar tekenen, maar 3D tekenen! Dit doe ik zodat onze klanten kunnen zien hoe de tuin er echt uit komt te zien, want van een plattegrond is het toch nog wat lastig. Dus als u het allemaal niet zo goed weet, ik teken ook uw tuin graag!

189