Opsluitband Grijs 5x15x100 cm

Prijs per stuk: 2,60Afname per stuk / Volle verpakking: 110 stuks

Afname per
Alleen in afname van %s of een veelvoud hiervan.
Aantal:
stuks
 
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!
Meer informatie

Opsluitband Grijs 5x15x100 cm

De Opsluitband Grijs 5x15x100 cm wordt gebruikt als kantopsluiting bij de paden en terrassen die niet zwaar belast worden of bij bijvoorbeeld een afscheiding tussen gras en grind. Vaak worden de opsluitbanden als het gaat om het opsluiten van een terras of tuinpad verdiept weggezet en hierdoor staan ze vaak niet in het zicht en is de kleur niet zo belangrijk.


Toepassing Opsluitband Grijs 5x15x100 cm

Zoals al gemeld moet het woord opsluitband heel letterlijk genomen worden. We sluiten het zand onder onze bestrating op met bijvoorbeeld een Opsluitband Grijs 5x15x100 cm. Hoe zwaarder uw bestrating belast zal worden hoe zwaarder ook de opsluitband moet zijn. Als het zandbed goed verdicht is zal bij belasting de bestrating naar buiten willen wijken. Dit wordt voorkomen door bijvoorbeeld een Opsluitband Grijs 5x15x100 cm te gebruiken.


Alternatieven voor de Opsluitband Grijs 5x15x100 cm

Voor het zwaardere werk kijk ook eens bij de andere formaat banden. Naast de Opsluitband Grijs 5x15x100 cm hebben we ruime keuze in verschillende andere formaten banden. Voor iedere toepassing kunnen we een passende kantopsluiting leveren. Ook de hele zware banden die niet op onze website staan natuurlijk. Bel even voor de actuele prijzen en de beschikbaarheid.