TSD Tuinontwerp is een onderdeel van The Stone Discounter bv. In 2019 zijn we gestart met het maken van 3D tuinontwerpen om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Ons doel is door een 3D tuinontwerp alles te visualiseren en zo de droom van iedereen te kunnen verwezenlijken. 

Wat mag u van een 3D Tuinontwerp verwachten?

Op deze website staan genoeg projecten om een idee te krijgen van ons werk. Deze vind u op onze inspiratiepagina. We tekenen uw huis in, de bijgebouwen die er al staan of nog moeten komen om een realistisch beeld te kunnen geven. U mag verwachten dat u na dit traject enthousiast geworden bent en dat u toe kunt werken naar een schitterende tuin. Het mooie is dat alles in de juiste verhoudingen weergegeven wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het formaat van uw terras en uw tuinset. 

 

 


Tarieven 3D Tuinontwerp

Kavel incl. Prijs 3D ontwerp incl.    
woning 2 aanpassingen    
       
0-100 m2 € 285,00 Bij aankoop van de materialen werktekening t.w.v. € 105,00 gratis
100-200 m2 € 325,00 Bij aankoop van de materialen werktekening t.w.v. € 125,00 gratis
200-300 m2 € 375,00 Bij aankoop van de materialen werktekening t.w.v. € 145,00 gratis
300-400 m2 € 425,00 Bij aankoop van de materialen werktekening t.w.v. € 165,00 gratis
400-500 m2 € 455,00 Bij aankoop van de materialen werktekening t.w.v. € 185,00 gratis
500-750 m2 € 505,00 Bij aankoop van de materialen werktekening t.w.v. € 205,00 gratis
750-1000 m2 € 535,00 Bij aankoop van de materialen werktekening t.w.v. € 225,00 gratis
>1000 m2 Op aanvraag    

De werkwijze van TSD Tuinontwerp

In een 1e gesprek zetten we al uw wensen op een rijtje, vervolgens gaan we die uitwerken in een 3D Tuinontwerp. Om u aan het denken te zetten sturen we u altijd een linkje met een schitterende 3D animatie met wat er besproken is maar ook altijd een extra optie om u aan het denken te zetten. Tijdens een 2e afspraak maken we het definitieve ontwerp. Als alles helemaal naar uw zin is, zullen we samen op ons showterrein kijken naar welke (sier)bestrating en toebehoren zoals stapelblokken, kunstgras, afwatering etc. bij u en uw ontwerp passen. Aan de hand daarvan maken we vrijblijvend een offerte van de benodigde materialen. Bij bestelling hiervan maken we kosteloos de werktekeningen die u of degene die de materialen voor u verwerkt kunt gebruiken voor het aanleggen van de tuin. 


Verlichting in een TSD Tuinontwerp

Natuurlijk vergeten we de tuinverlichting niet als we een 3D tuinontwerp voor u maken. Een tuin zonder verlichting is niet af. Meestal zijn we ’s avonds thuis maar de helft van het jaar is het dan ook donker buiten. Met de juiste verlichting is uw tuin ook tijdens de donkere avonden erg sfeervol.


Afspraak inplannen

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden en wilt u graag een 3D tuinontwerp laten maken? Maak dan een afspraak via onderstaande agenda of bel ons! De levertijd van een ontwerp is momenteel 2 á 3 weken.

(Komt u er niet uit met de tijdstippen die in de agenda staan? In sommige gevallen is het in overleg mogelijk om buiten deze tijden een afspraak te maken, neem gerust contact met ons op!)

Om gelijk zo veel mogelijk gegevens te kunnen verwerken in het ontwerp, is het handig dat u de volgende informatie/foto's alvast meeneemt:

  • Plattegrond van de kavel (incl. afmetingen)
  • De plek van het huis op de kavel (incl. afmetingen)*
  • Plaats van ramen en deuren in de gevel (+ de tussenafstanden ertussen)
  • Indien aanwezig de bouwtekeningen van het huis
  • Indien van toepassing de hoogteverschillen
  • Foto's van de woning en eventuele bijgebouwen
  • Foto's van bestaande erfafscheiding of foto's/afbeeldingen van de erfafscheiding die er moet komen
  • De afmetingen van de eventuele roodkavel**
  • Wensenlijst van materialen (voor zover bekend) en eventuele wensen qua indeling

*  Let op! Op veel bouwtekeningen staan de BINNENmaten van het huis. Voor het ontwerp is het belangrijk dat de BUITENmaten worden
   doorgegeven.
** Een roodkavel word in sommige gemeenten op de kavel uitgezet. Dit is het stuk waarop er met verhard materiaal gewerkt mag worden en
    eventuele overkappingen/schuurtjes mogen worden geplaatst.