X

Bekijk resultaten

Traptreden voor in de tuin

Heeft u een tuin met hoogteverschillen? Dan ontkomt niet aan het gebruik van traptreden. Ook bij het maken van bijvoorbeeld een zitkuil ontkomen we vaan niet aan een het maken van een trap.

Soorten traptreden voor in de tuin

We leveren traptreden in verschillende soorten en kleuren. De meest verkochte traptreden voor in de tuin zijn gemaakt van beton maar ook natuursteen behoort tot de mogelijkheden. We hebben verschillende soorten op ons showterrein verwerkt.

Formaat van de traptreden voor in de tuin

De meest geproduceerde traptreden zijn 100x35x15 cm. Er zijn een paar fabrieken die ook halve maken of een afwijkende maat. In de meeste gevallen kan uw hovenier of stratenmaker de traptreden ook op maat zagen.

Onderhoud van de traptreden voor in de tuin

Het is natuurlijk erg belangrijk dat de traptreden voor in de tuin goed schoon gehouden worden. Een groene aanslag op de traptreden kan ervoor zorgen dat ze glad worden en dit kan weer voor gevaarlijke situaties zorgen.

Verwerken van de traptreden

Het gewicht is bij het verwerken van traptreden vaak de grootste vijand. Als u erbij kunt komen met een kraantje maakt dit het verwerken al een stuk makkelijker. Overleg altijd even met de verwerker of het mogelijk is de door u uitgezochte treden te verwerken.

Lees meer