X

Bekijk resultaten

Bielzen voor in de tuin

Tuinbielzen zijn er in verschillende maten, kleuren en materialen. Inmiddels zijn bijna alle oude spoorbielzen vervangen door een product van beton of natuursteen.

Formaten van tuinbielzen

Tuinbielzen zijn er in verschillende formaten. Graag kijken we even met u mee om te kijken welke biels er in uw tuin het beste toegepast kan worden. Kom gerust even langs om de mogelijkheden te bekijken of te bespreken.

Kleuren van bielzen voor in de tuin

Tuinbielzen worden voornamelijk in het antraciet gemaakt. Er zijn tijden geweest dat er veel meer kleuren gemaakt werden maar de meeste fabrieken zijn daarmee gestopt. Wilt u toch graag een andere kleur biels voor in uw tuin? Informeer even wat er op dit moment mogelijk is.

Gewicht van de tuinbielzen

Bielzen voor in de tuin zijn vaak in verhouding erg zwaar. Bekijk altijd even of de door u uitgezochte biels ook op de gewenste plek te plaatsen is. In sommige gevallen zijn ze allen machinaal te leggen.

Onderhoud van de bielzen voor in de tuin

Natuurlijk hebben ook de tuinbielzen onderhoud nodig. Het ene soort wat meer dan de andere. Informeer voordat u een aankoop doet even of de door u uitgezochte tuinbielzen veel of weinig onderhoud nodig hebben.

Lees meer