Opsluitband Grijs 6x30x100 cm

Prijs per stuk: 5,65Afname per stuk / Volle verpakking: 57 stuks

Afname per
Alleen in afname van %s of een veelvoud hiervan.
Aantal:
stuks
 
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!
Meer informatie

Opsluitband Grijs 6x30x100 cm

De Opsluitband Grijs 6x30x100 cm is door zijn extra hoogte erg geschikt om de wat grotere hoogteverschillen op te kunnen vangen. Ook wordt er vaak van de Opsluitband Grijs 6x30x100 cm gebruik gemaakt om strakke borders te maken. Het effect van een strakke band is natuurlijk anders dan dat er kleine blokjes gebruikt worden. Een border zegt veel over de stijl van uw tuin. Het is dus belangrijk dat u hiervoor de juiste materialen gebruikt.


Toepassing Opsluitband Grijs 6x30x100 cm

Zoals al gezegd wordt de Opsluitband Grijs 6x30x100 cm veel gebruikt voor het opvangen van hoogteverschillen. Ligt uw tuinpad hoger dan dat uw gazon ligt dan is dat goed op te vangen met de Opsluitband Grijs 6x30x100 cm. Bij twijfel kom dan gerust even langs, we kunnen dan samen even kijken welke band er in uw situatie het beste toegepast kan worden.


Alternatieven voor de Opsluitband Grijs 6x30x100 cm

We kunnen natuurlijk veel alternatieven bieden voor de Opsluitband Grijs 6x30x100 cm maar wat belangrijk is dat iedere situatie vraagt om een ander formaat band. Het is zeker niet voor niets dat er zo’n ruime keuze is als het gaat om de opsluitbanden. We helpen u graag verder, ook als het om formaten gaat die we niet op voorraad hebben liggen.