Opsluitband Zwart 6x30x100 cm

Prijs per stuk: 6,60Afname per stuk / Volle verpakking: 57 stuks

Afname per
Alleen in afname van %s of een veelvoud hiervan.
Aantal:
stuks
 
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!
Meer informatie

Opsluitband Zwart 6x30x100 cm

De Opsluitband Zwart 6x30x100 cm is een band die op veel plekken te gebruiken is. Of het nu gaat om een afscheiding, opsluiten van uw straatwerk of om een funderingsband hij is bijna overal toe te passen. In tegenstelling van de grijze variant is deze vaak net iets exclusiever. We helpen u graag verder om de juiste band te vinden.


Toepassing Opsluitband Zwart 6x30x100 cm

Zoals al gemeld kan de Opsluitband Zwart 6x30x100 cm op veel plekken toegepast worden. Het is een band die zowel voor de kantopsluiting gebruikt kan worden als ook voor het maken van borders en bloembakken. Ook als we hem plat gaan leggen is hij als fundering erg goed te gebruiken. Iedere situatie vraagt eigenlijk weer om een ander soort band.


Alternatieven voor de Opsluitband Zwart 6x30x100 cm

Als u niet overtuigd bent dat de Opsluitband Zwart 6x30x100 cm de juiste band in uw situatie is willen we u graag uitnodigen om een kijkje te komen nemen op ons showterrein waar we de meest gangbare soorten opsluitbanden op voorraad hebben. Als de Opsluitband Zwart 6x30x100 cm voor u niet de juiste band is kunnen we samen kijken wat voor u wel de juiste keuze is.