Opsluitband Zwart 5x15x100 cm

Prijs per stuk: 3,60 Afname per stuk / Volle verpakking: 110 stuks

*Let op: alle vereiste informatie dient ingevuld te zijn voordat een juiste berekening wordt weergegeven.

Alleen in afname van 1 of een veelvoud hiervan.
Aantal:
stuks
Deelpakkosten: € 0
Statiegeldpallet(s): € 0
Totaalprijs: € 0
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!
Ook beschikbaar in:

Opsluitbanden

Als er iets belangrijk is bij de aanleg van uw tuin of oprit dan zijn het wel de opsluitbanden. Hoe netjes uw stoep ook gelegd wordt, zonder de opsluitbanden zal deze niet netjes blijven liggen. Een opsluitband is dus een onmisbaar onderdeel in uw tuin. De meest verkochte kleuren opsluitbanden zijn antraciet en grijs. Een enkele keer komen we nog andere kleuren tegen, maar dit zien we steeds minder. Als de opsluitbanden op de juiste manier verwerkt worden dan zijn ze onzichtbaar maar doen ze hun werk nog prima.

Toepassing opsluitbanden

Naast het opsluiten van uw oprit, terras of misschien wel bedrijventerrein zien we dat opsluitbanden ook veel gebruikt worden om kleine hoogteverschillen op te vangen. We adviseren wel om de opsluitband altijd minimaal de helft in te graven. Ook lage bloembakken kunnen met de opsluitbanden gemaakt worden. Afscheidingen tussen gras en tuin of tuin en grind zijn natuurlijk ook mooi te maken.

Formaten opsluitbanden

Voor ieder doel zijn er weer andere opsluitbanden beschikbaar. Een afscheiding tussen bijvoorbeeld gras en grind, een paadje in de achtertuin of om uw terras heen, kan gemaakt worden met kleine opsluitbanden. Gaat het om een oprit dan is het belangrijk dat hier een zware band gebruikt wordt. Hier komt enorm veel druk op te staan en de kleine opsluitbanden zullen weggedrukt worden, zodat er speling tussen de stenen of klinkers zal ontstaan.

Voorraad opsluitbanden

We hebben de meest gangbare soorten opsluitbanden altijd op voorraad. Deze kunt u gewoon bij ons afhalen. Gaat het om grotere maten dan 10x20x100 cm dan kunnen we die natuurlijk altijd op bestelling leveren.