Voegen - Lijmen - Kitten - Onderhoudsmiddelen

In bijna iedere tuin wordt gebruikt gemaakt van een voegzand of een ander voegmiddel. We hebben dan ook een ruime keuze in materialen die tussen uw bestrating ingeveegd of gevoegd kunnen worden. Of het nu om een normaal brekerzand gaat, een mooi antraciet kleurig basalt inveegzand of misschien wel een voegmiddel waarmee u kunt voorkomen dat u last krijgt van mieren, mossen en onkruid.

Lijmen en kitten

Voor het maken van verhoogde borders, vijvers of verhoogde terrassen worden vaak stapelblokken of muurelementen gebruikt. Om een stevige constructie te kunnen maken gebruiken we een lijm of een kit. We kijken altijd naar de toepassing en natuurlijk ook naar de verwerker. Iedere verwerker zal een voorkeur hebben voor een kit of misschien wel een pur of een lijmsoort dat nog aangemaakt moet worden met water. Ook kijken we altijd hoeveel druk een bak of border aan moet kunnen en hoe hoog deze gemaakt zal worden.

Advies bij het kopen van voegen, lijmen en kitten

Natuurlijk zullen we u bij de aankoop van uw materialen naar de beste oplossing op het gebied van voegen, lijmen en kitten. U kunt vast op onze website kijken welke mogelijkheden er zijn. We hebben verschillende materialen verwerkt op ons showterrein waar u natuurlijk altijd welkom bent.

Lees meer
ST22 Voegen
Het voegen van bestrating
ST24 Onderhoudsmiddelen
Reinigings- en onderhoudsmiddelen