X

tot
Bekijk resultaten

Stapelblokken

Stapelblokken kunnen we leveren in veel verschillende formaten, kleuren en bewerkingen. We hebben de strakke blokken die gemaakt zijn van beton, de geknipte stapelblokken van beton of geknipte metselstenen. We hebben verschillende series die ook onderling mooi te combineren zijn en waarmee mooie bloembakken gemaakt kunnen worden zonder dat u er een zaag bij nodig heeft. Van deze stapelblokken hebben we ook onze complete bouwpakketten samengesteld met verschillende vormen en formaten stapelblokken.

Kleuren stapelblokken

We hebben een ruime keuze in stapelblokken qua formaten maar ook in de kleuren. Het is gelukkig na jaren weer zo dat hierin verschillende mogelijkheden geboden worden. We kunnen zo ook bij een donkere tegel een mooie lichte bloembak maken, andersom is natuurlijk ook mogelijk.

Toepassing stapelblokken

Stapelblokken worden toegepast bij bijvoorbeeld verhoogde borders, vijvers, tuinafscheidingen enz. Het is natuurlijk altijd belangrijk om de juiste constructies te maken en deze ook op de juiste manier te verlijmen. Breng een bezoekje aan ons showterrein en we zullen u op de juiste manier adviseren en helpen uw border, vijver of wat dan ook op de juiste manier te realiseren.

Lees meer