X

tot
Bekijk resultaten

Het voegen van bestrating

We zien de laatste jaren dat er steeds meer mogelijk wordt als het gaat om het voegen van bestrating. Als we vroeger alleen brekerzand hadden kunnen we nu kiezen tussen een vaste voeg of gewoon een voeg van zand of split.

Waarom stellen we hoge eisen bij het voegen van bestrating?

Eén van de punten waar veel mensen zich aan ergeren bij de bestrating is het onkruid tussen de tegels of klinkers. Met een vaste voeg tussen de klinkers of tegels kunnen we de hoeveelheid mossen, mieren maar ook het onkruid terugdringen.

Kleuren die gebruikt kunnen worden bij het voegen van bestrating

De vaste voeg is leverbaar in verschillende kleuren. Wij raden wel aan om gebruik te maken van een donkere kleur om zo te voorkomen dat de voeg er al snel vervuild uit gaat zien. Het voegen van bestrating gebeurt meestal met een waterdoorlatende voeg en als het vocht opneemt kan hij er snel vuil en in sommige maanden groen uit gaan zien.

Prijs van het voegen van bestrating

Natuurlijk lopen de prijzen van de verschillende soorten voegen best ver uit elkaar. We adviseren u dan ook om ons showterrein te bezoeken om de verschillende mogelijkheden te komen bekijken.

Het voegen van bestrating moet wel op de juiste manier gebeuren

Vooral met de vaste voeg is het belangrijk dat dit wel op de juiste manier gebeurd. Informeer heel goed hoe de voeg verwerkt moet worden of laat het door een vakman uitvoeren.

Lees meer