Afwatering

Wateroverlast wordt in de tuinen een steeds groter probleem. We gaan in verhouding steeds meer vierkante meters dichtleggen met bestrating. Afwatering wordt dan ook een steeds belangrijker onderwerp. Om te voorkomen dat alles blank komt te staan kan het zijn dat één of meerdere goten in de tuin verwerkt moeten worden. Als er kleinere stenen gebruikt worden is het ook mogelijk om een afvoerputje toe te passen.

Aansluiten afwatering

Op steeds meer plaatsen mag het hemelwater niet meer in het riool terecht komen en moet dat op eigen terrein geïnfiltreerd worden. Ook hiervoor hebben we verschillende oplossingen in huis. We hebben verschillende soorten kratten en boxen om het water in de grond te kunnen lozen. Afwatering kunnen we natuurlijk al meenemen in een eventueel tuinontwerp.

Voorraad producten voor afwatering

We hebben verschillende soorten goten en het nodige aansluitmateriaal op voorraad liggen. Als u er dus achter komt dat er toch afwatering in uw tuin nodig is, dan is het materiaal voor de afwatering in de meeste gevallen snel af te halen.

Lees meer