Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet

Afwatering en tuinberegening

Afwatering

Voor alle afwatering in de tuin verkopen wij de Aco goten, putjes en infiltratiekratten. Natuurlijk zijn er meerdere merken maar wij willen het liefst een product van hoge kwaliteit en een gunstige prijs.

Aco goten voor in de tuin

De Aco goten voor in de tuin worden toch wel het meest toegepast. Omdat we met steeds grotere tegels werken is het steeds lastiger om met putjes te werken omdat een tegel niet naar een put toe te werken is.

Aco putjes voor in de tuin

Een Aco putje voor in de tuin is eigenlijk alleen mogelijk als er met kleine stenen gewerkt wordt. Als we bijvoorbeeld werken met gebakken klinkers of een steen tot maximaal 20x30 cm dan is dit mogelijk

Aco rainbloxx

Opvangen van grote hoeveelheden water met de rainbloxx. We kunnen natuurlijk altijd even kijken hoeveel en welk model er in uw situatie het best toegepast kan worden.

Aco advies

Heeft u weinig tuin over en moet u op zoek naar een oplossing om het regenwater weg te krijgen? Kom gerust eens langs om u te laten informeren over de vele mogelijkheden op het gebied van afwatering.


243