Premiton Plus XXS Tenerife 60x30x4 cm

Prijs per m2: 23,05Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 11.52m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 16,60
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

REDSUN Premiton Plus XXS Tenerife 60x30x4 cm


We zien eindelijk weer een beetje kleur komen in de (sier)bestrating. De RedSun Premiton Plus XXS Tenerife 60x30x4 cm draagt hier natuurlijk ook zijn steentje in bij. De aarde tinten gaan het langzaam winnen van het antraciet en zwart. Combineer deze aarde tinten is met een stuk gazon of ander groen en u zult zien dat er veel meer sfeer in uw tuin zal komen. De kleur van uw bestrating zal voor een groot deel de sfeer van uw tuin gaan bepalen. Met de RedSun Premiton Plus XXS Tenerife 60x30x4 cm zal het aan een warme sfeer niet ontbreken.


VOORDELEN VAN DE REDSUN Premiton Plus XXS Tenerife 60x30x4 cm


De RedSun Premiton Plus XXS Tenerife 60x30x4 cm is voorzien van een schitterende deklaag die van een mooie fijne structuur beton gemaakt is. Door deze deklaag wordt voorkomen dat er grove kiezels door de deklaag heenkomen. De RedSun [Titel} is dus een bestrating die voor jarenlang tuinplezier zal zorgen. Naast het voordeel van deze fijne slijtlaag is er ook nog eens een hydrofobe aan de deklaag toegevoegd. Deze zorgt ervoor dat de watergangen in het beton veel meer afgesloten zullen zijn dan bij beton waar dit niet aan toegevoegd is. De RedSun Premiton Plus XXS Tenerife 60x30x4 cm hoort dan ook tot de onderhoudsvriendelijke betonproducten.


ALTERNATIEVEN VOOR DE REDSUN Premiton Plus XXS Tenerife 60x30x4 cm


Heeft u de juiste kleur niet kunnen vinden in de serie van de RedSun Premiton Plus XXS Tenerife 60x30x4 cm? Kijk dan ook eens bij de Smartton serie of nog beter kom ons een bezoekje brengen. We kunnen u dan in alle rust de vele mogelijkheden laten zien die we u naast de mooie RedSun Premiton Plus XXS Tenerife 60x30x4 cm kunnen bieden.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Nee
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja