Gratis Tuinadvies 

We merken dat er steeds meer behoefte is aan een gratis tuinadvies. Er zijn zoveel mogelijkheden als we kijken naar de indeling, materiaalkeuze, afwerking en manier van aanleggen. Natuurlijk is er op internet veel terug te vinden maar iedereen heeft toch weer andere wensen, deze proberen we als dat mogelijk is ook in het advies mee te nemen.

Wat mag u verwachten van een gratis tuinadvies?

Als u een afspraak maakt voor een gratis tuinadvies, plannen we een uur in om samen rustig uw wensen door te kunnen nemen. We kijken wat uw wensen zijn qua indeling en zullen u daar ook adviezen bij geven. Ook is het belangrijk hoe u uw tuin wilt gaan gebruiken. Zit u bij het eerste zonnestraaltje in de tuin? Houd u ervan zo snel als het kan buiten te eten? Gaat de vaak barbecue aan? Of komt u juist weinig buiten? En wat wilt u aan onderhoud doen? En zo kunnen zijn er nog heel veel dingen bepalend voor de indeling van uw tuin. Al uw wensen kunnen meegenomen worden in het advies waarmee u naar huis gaat. Als uw wensen qua indeling duidelijk zijn, zullen we ook op ons showterrein kijken welke materialen er passen bij u en uw tuin. Er is een ruim assortiment (sier)bestrating, maar ook stapelblokken, zand/grind/split, kunstgras, afwatering, etc. aanwezig. 

Maak een afspraak

Is een gratis tuinadvies voor u nog niet voldoende

Komt u er na het gratis tuinadvies nog niet uit, laat dan een schitterende 3D animatie maken tegen een scherpe prijs. U ziet dan uw eigen tuin met alle bestaande elementen op ware grootte. We maken altijd 2 ontwerpen, volledig in 3D, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Klik hier om een aantal voorbeelden te bekijken die we in het verleden gemaakt hebben. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden qua 3D tuinontwerp kunt u hierover meer informatie vinden op de pagina "TSD Tuinontwerp".

Bent u er uit na ons gratis tuinadvies, wat is dan de volgende stap?

Natuurlijk stopt het bij ons niet met een gratis tuinadvies. Als u een ontwerp heeft waar u 100% tevreden over bent dan kunnen we u ook helpen bij het vinden van de juiste partij voor de aanleg.