Premiton Plus XXS Lanzarote 60x30x4 cm

Prijs per m2: 28,15Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 11.52m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 20,27
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

RedSun Premiton Plus XXS Lanzarote 60x30x4 cm


De RedSun Premiton Plus XXS Lanzarote 60x30x4 cm is een bijzonder licht genuanceerde bestrating die zich qua kleur zeker onderscheid ten opzichte van de andere producten in deze klasse. De RedSun Premiton Plus XXS Lanzarote 60x30x4 cm is in verschillende formaten te verkrijgen die ook onderling erg goede te combineren zijn. De sfeer en uitstraling die u in uw tuin wilt hebben wordt toch voor een groot deel bepaald door de gebruikte bestrating. De bestrating is dus zeker een element in uw tuin die veel aandacht verdient. 


Voordelen van de RedSun Premiton Plus XXS Lanzarote 60x30x4 cm


Eén van de grote voordelen van de RedSun Premiton Plus XXS Lanzarote 60x30x4 cm is natuurlijk de prijs en de verschillende formaten waarin deze te koop is. De RedSun Premiton Plus XXS Lanzarote 60x30x4 cm is ook voorzien van een fijne structuur deklaag waardoor er ook op langere termijn geen grove kiezels aan het oppervlakte zichtbaar worden. De RedSun Premiton Plus XXS Lanzarote 60x30x4 cm is dus zeker een betrating die een nader onderzoekje verdient.


Alternatieven voor de RedSun Premiton Plus XXS Lanzarote 60x30x4 cm


Bent u toch nog niet helemaal overtuigd door de RedSun Premiton Plus XXS Lanzarote 60x30x4 cm? Kijk dan ook nog eens bij de andere kleuren waarin deze bestrating te koop is. Wellicht zou een combinatie hiervan iets kunnen zijn of misschien wel een hele andere kleur. Er is de laatste jaren erg veel veranderd op het gebied van sierbestrating. Wij hebben op ons ruime en overzichtelijk ingerichte showterrein een ruim aanbod in alle voorkomende soorten bestrating en adviseren u graag welke bestrating er het best aansluit bij uw wensen. Ook als RedSun Premiton Plus XXS Lanzarote 60x30x4 cm niet helemaal aansluit bij uw wensen kunnen en willen we u natuurlijk graag verder helpen.