Premiton Plus XXS Lanzarote 60x30x4 cm

Prijs per m2: 23,05Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 11.52m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 16,60
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

REDSUN Premiton Plus XXS Lanzarote 60x30x4 cm


De RedSun Premiton Plus XXS Lanzarote 60x30x4 cm is een frisse, grijs genuanceerde bestrating. We hebben natuurlijk jaren gehad waarin bijna iedereen koos voor een donkere steen maar daar heeft de RedSun Premiton Plus XXS Lanzarote 60x30x4 cm nu eindelijk verandering in gebracht. Een steen die uw tuin een schitterende uitstraling aan uw tuin zal gaan geven


VOORDELEN VAN DE REDSUN Premiton Plus XXS Lanzarote 60x30x4 cm


Het grote voordeel van de RedSun Premiton Plus XXS Lanzarote 60x30x4 cm is wel zijn deklaag. Doordat de deklaag voorzien is van een fijne structuur deklaag zullen er geen grove kiezels aan het oppervlakte komen. Verder is de deklaag voorzien van een hydrofobe waardoor de opname van vocht en vuil veel minder wordt. We kunnen bij de RedSun Premiton Plus XXS Lanzarote 60x30x4 cm gerust over een onderhoudsvriendelijke betonbestrating spreken. Ook de dikte van slechts 4 centimeter is een groot voordeel bij het verwerken van de RedSun Premiton Plus XXS Lanzarote 60x30x4 cm. Wilt u de RedSun Premiton Plus XXS Lanzarote 60x30x4 cm gebruiken om het huis dan is het natuurlijk mogelijk om bijvoorbeeld voor uw oprit een 6 of 8 cm dikke steen te kopen en voor uw terras gebruik te maken van de voordelen die de XXS biedt. 


ALTERNATIEVEN VOOR DE REDSUN Premiton Plus XXS Lanzarote 60x30x4 cm


Als u bij deze serie nog geen keuze kunt maken kom dan gerust een bezoekje brengen aan ons ruime en overzichtelijke showterrein. Naast de RedSun Premiton Plus XXS Lanzarote 60x30x4 cm bieden we u natuurlijk ook vele andere soorten bestrating. Wij laten u graag de vele mogelijkheden en soorten bestrating zien en geven graag een goed en eerlijk advies om die bestrating te vinden die het beste aansluit bij uw wensen.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Nee
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja