Premiton Plus XXS Gran Canaria 60x30x4 cm

Prijs per m2: 23,05Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 11.52m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 16,60
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

REDSUN Premiton Plus XXS Gran Canaria 60x30x4 cm


De RedSun Premiton Plus XXS Gran Canaria 60x30x4 cm is een mooie betonsteen met een prachtige grijs genuanceerde deklaag. De RedSun Premiton Plus XXS Gran Canaria 60x30x4 cm is ook goed te combineren met de andere maten en kleuren en zelfs de verschillende diktes uit deze serie. U kunt voor uw terras bijvoorbeeld heel goed de RedSun Premiton Plus XXS Gran Canaria 60x30x4 cm gebruiken en voor de oprit kiezen voor een zelfde steen met een dikte van 6 of zelfs 8 cm. De RedSun Premiton Plus XXS Gran Canaria 60x30x4 cm is hierdoor een steen die eigenlijk in iedere tuin toe te passen is.


VOORDELEN VAN DE REDSUN Premiton Plus XXS Gran Canaria 60x30x4 cm


De RedSun Premiton Plus XXS Gran Canaria 60x30x4 cm onderscheid zich van de normale betonsteen door zijn mooie van een fijne structuur beton gemaakte deklaag. Om de RedSun Premiton Plus XXS Gran Canaria 60x30x4 cm helemaal compleet te maken is deze deklaag voorzien van een hydrofobe die er weer voor zorgt dat de opname van vocht en vuil veel minder zal zijn. De RedSun Premiton Plus XXS Gran Canaria 60x30x4 cm is 4 cm dik en hierdoor makkelijk te verwerken, voor de zwaardere belasting kunt u altijd kijken bij de XS of de XL.


ALTERNATIEVEN VOOR DE REDSUN Premiton Plus XXS Gran Canaria 60x30x4 cm


U kunt natuurlijk de verschillende kleuren en maten en diktes van de RedSun Premiton Plus XXS Gran Canaria 60x30x4 cm combineren. Bent u toch op zoek naar iets anders? Wij adviseren iedereen om een keer een bezoekje aan ons ruime en overzichtelijke showterrein te brengen om alle mogelijkheden te kunnen bekijken. Naast de RedSun Premiton Plus XXS Gran Canaria 60x30x4 cm hebben we een ruim assortiment van alle voorkomende soorten (sier)bestrating tegen scherpe prijzen. Als u hier bent kunnen we de onderlinge verschillen en eigenschappen beter laten zien en uitleggen wat u van welke bestrating kunt en mag verwachten.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Nee
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja