Premiton Plus XXS Gran Canaria 60x30x4 cm

Prijs per m2: 28,15Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 11.52m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 20,27
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

RedSun Premiton Plus XXS Gran Canaria 60x30x4 cm


Op zoek naar een mooie en vooral voordelige betonsteen die ook nog eens in diversen maten te verkrijgen zijn? Dan is de RedSun Premiton Plus XXS Gran Canaria 60x30x4 cm zeker iets voor u. Het is natuurlijk altijd als eerste de vraag in welke stijl u uw tuin wilt gaan maken. De sfeer van uw tuin wordt toch voor een groot gedeelte bepaald door de bestrating die u gaat gebruiken. Een keuze die zeker voldoende aandacht verdient. Als u kiest voor de RedSun Premiton Plus XXS Gran Canaria 60x30x4 cm dan is deze mooie donker grijs genuanceerde bestrating ook nog eens mooi te combineren met andere kleuren uit deze serie.


Voordelen van de RedSun Premiton Plus XXS Gran Canaria 60x30x4 cm


Als we gaan kijken naar de voordelen van de RedSun Premiton Plus XXS Gran Canaria 60x30x4 cm komen we al snel uit op de prijs. Een mooie betonsteen die voorzien is van een slijtlaag die ervoor zorgt dat er geen grove kiezels door de deklaag heenkomen. De RedSun Premiton Plus XXS Gran Canaria 60x30x4 cm is een mooie strakke bestrating zonder facetranden waardoor hij modern oogt en helemaal van deze tijd is. Ook wat betreft de diktes kunnen we bijna alle kanten op, voor en oprit is er een mooie 6 cm dikke steen maar voor de terrassen hebben we zelfs de 4 cm dikke tegels. Keuze genoeg om uw tuin geheel te kunnen bestraten.


Alternatieven voor de RedSun Premiton Plus XXS Gran Canaria 60x30x4 cm


Als u toch nog niet helemaal overtuigd bent door de RedSun Premiton Plus XXS Gran Canaria 60x30x4 cm kijk dan ook eens bij de andere kleuren uit deze serie. Heeft u toch liever een bestrating met een coating of misschien wel een keramische tuintegel? Kom dan eens een bezoekje brengen aan ons mooie en overzichtelijke showterrein in Nunspeet waar we u in alle rusten de vele mogelijkheden kunnen laten zien.