Premiton Plus XXS La Palma 60x30x4 cm

Prijs per m2: 23,05Afname per: 0.72m2 / Volle verpakking: 11.52m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 16,60
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

REDSUN Premiton Plus XXS La Palma 60x30x4 cm


De RedSun Premiton Plus XXS La Palma 60x30x4 cm is een mooie antraciet kleurige betonsteen die voorzien is van een fijne structuur deklaag. Dit zorgt ervoor dat er geen grove kiezels aan het oppervlakte zichtbaar worden. Verder is de deklaag van de RedSun Premiton Plus XXS La Palma 60x30x4 cm voorzien van een hydrofobe waardoor de opname van vocht en vuil sterk verminderd wordt. Dit zorgt ervoor dat we de RedSun Premiton Plus XXS La Palma 60x30x4 cm minder snel zal vervuilen en dus minder onderhoud nodig heeft dan andere betonstenen.


Voordelen van de RedSun Premiton Plus XXS La Palma 60x30x4 cm


Eén van de voordelen van de RedSun Premiton Plus XXS La Palma 60x30x4 cm is zoals al genoemd de toevoeging van de hydrofobe. Verder is het mooi dat deze serie in verschillende kleuren, maten en ook diktes leverbaar zijn. Het is dan mogelijk om de verschillende maten en kleuren van de RedSun Premiton Plus XXS La Palma 60x30x4 cm te combineren. Hiermee kunt u natuurlijk een speelse tuin maken. Een bijkomend voordeel van de RedSun Premiton Plus XXS La Palma 60x30x4 cm is de dikte van 4 cm. Dit maakt het dat ze erg makkelijk te verwerken zijn ten opzichte van zijn veel zwaardere soortgenoten.


Alternatieven voor de RedSun Premiton Plus XXS La Palma 60x30x4 cm


Heeft u al gekeken bij de andere kleuren waarin de RedSun Premiton Plus XXS La Palma 60x30x4 cm leverbaar zijn en zit hier voor u de juiste steen niet tussen? Kijk dan ook eens bij de iets luxere serie van RedSun de Smartton. Het verschil van de Smartton serie ten opzichte van de RedSun Premiton Plus XXS La Palma 60x30x4 cm is dat hij ook nog eens voorzien is van een dubbele impregnant. Het beste blijft natuurlijk om ons een bezoekje te brengen en de RedSun Premiton Plus XXS La Palma 60x30x4 cm even in het echt te komen bekijken. Wij bekijken graag even samen welke bestrating er het best aansluit bij uw wensen.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Nee
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja