GeoArdesia Alivo Riviera

Prijs per m2: 57,95Afname per: 4.14m2 / Volle verpakking: 4.14m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 239,91
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoArdesia Alivo Riviera


Zoekt u iets anders dan een standaard formaat tegel? Dan is de MBI GeoArdesia Alivo Riviera waarschijnlijk wel iets voor u. Met zijn schitterende natuurlijke vormen haalt u een unieke bestrating in uw tuin. Wilt u geen lange strakke lijnen in uw tuin, houdt u van grillige paden dan is dat met de MBI GeoArdesia Alivo Riviera zeker te maken. In combinatie met groen zal de MBI GeoArdesia Alivo Riviera uw tuin een schitterende frisse uitstraling geven.


Voordelen van de MBI GeoArdesia Alivo Riviera


Niet alleen de bijzondere vormen van de MBI GeoArdesia Alivo Riviera maken dit product uniek maar ook zeker de gebruikte materialen waar de deklaag van gemaakt is. Voor het maken van de deklaag is er gebruik gemaakt van natuurlijke kleurechte mineralen zodat uw bestrating ook na jaren nog mooi van kleur zal zijn. Een prachtig product die ook nog eens afgewerkt is met een goede coating. De coating zorgt ervoor dat deze bestrating een stuk onderhoudsvriendelijker geworden is en veel makkelijker te reinigen is. Zeker een product om eens van dichtbij te bekijken.


Alternatieven voor de MBI GeoArdesia Alivo Riviera


Of u nu de kleur niet geweldig vindt of juist wel maar de vorm niet aandurft maakt voor ons eigenlijk niet uit. De MBI GeoArdesia Alivo Riviera is in verschillende kleuren leverbaar en deze kleuren zijn ook in andere formaten te leveren. Dus als de kleur van de MBI GeoArdesia Alivo Riviera u aanspreekt maar u liever kiest voor een strakke tegel dan kunnen we u ook zeker verder helpen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we samen de vele mogelijkheden kunnen bekijken en u kunnen adviseren welk product er het best aansluit bij de wensen die u heeft. 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja