GeoArdesia Alivo Lazise

Prijs per m2: 57,95Afname per: 4.14m2 / Volle verpakking: 4.14m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 239,91
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoArdesia Alivo Lazise


De MBI GeoArdesia Alivo Lazise is met zijn bijzondere vorm een bestrating die uw tuin een heel speciaal karakter zal geven. Durft u af te stappen van alle rechte strakke lijnen en een schitterende organisch gevormde steen in uw terras en als tuinpad te verwerken? Dan is de MBI GeoArdesia Alivo Lazise zeker iets voor u. Met een mooie leisteenstructuur en zijn lichte zandkleurig uiterlijk maakt u uw tuin zeker bijzonder.  


Voordelen van de MBI GeoArdesia Alivo Lazise


De voordelen van de MBI GeoArdesia Alivo Lazise zitten hem met name in de deklaag. Dit is een opgeperste laag gemaakt van kleurechte mineralen die deze bestrating een erg populair product maken. Dus niet zoals met een normale betonsteen waarbij na een paar jaar de meeste kleur verdwenen is maar ook na vele jaren zal de MBI GeoArdesia Alivo Lazise de kleur nog hebben waarvoor u hem nu uitzoekt. Om hem helemaal perfect te maken is hij voorzien van een coating die ervoor zorgt dat hij minder gevoelig is voor vocht en vuil. U zult dan ook minder onderhoud hebben dan bij een betonsteen.


Alternatieven voor de MBI GeoArdesia Alivo Lazise


Wij zijn pas tevreden als we overtuigd zijn dat u de goede keuze maakt. Vindt u de kleur van de MBI GeoArdesia Alivo Lazise mooi maar toch liever een andere vorm? Vindt u de vorm mooi maar heeft u toch liever een andere kleur? In beide gevallen kunnen we u zeker verder helpen. Kom een bezoekje brengen aan ons mooie overzichtelijke showterrein in Nunspeet waar we in alle rust de vele mogelijkheden langs kunnen lopen. We adviseren u graag.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja