GeoArdesia Alivo Milano

Prijs per m2: 57,95Afname per: 4.14m2 / Volle verpakking: 4.14m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 239,91
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoArdesia Alivo Milano


Ook enthousiast geworden bij het zien van de MBI GeoArdesia Alivo Milano? Met deze schitterende organische vorm heeft u eindelijk eens iets anders dan in alle tuinen die u om u heen ziet. Durf maar eens af te wijken van al het strakke recht toe recht aan terrasje dat u overal tegenkomt. De MBI GeoArdesia Alivo Milano kan u daar zeker bij helpen. Door de unieke vorm is deze bestrating op verschillende manieren te leggen. Een mooi kronkelend pad of een terras met grillige lijnen? Dan heeft u uw bestrating gevonden. 


Voordelen van de MBI GeoArdesia Alivo Milano


De MBI GeoArdesia Alivo Milano is een steen uit de familie van de GeoSteen die intussen al jaren bekend is om zijn unieke deklagen. Deze deklaag is opgebouwd met kleurechte mineralen. Dit zorgt ervoor dat het een bestrating is die ook na jaren zijn kleur nog zal behouden. Bovendien wordt de MBI GeoArdesia Alivo Milano tegenwoordig voorzien van een goede coating die hem nog beter beschermd tegen de invloeden van vocht en vuil. Een prachtig product met een unieke uitstraling.


Alternatieven voor de MBI GeoArdesia Alivo Milano


Spreken de eigenschappen van de MBI GeoArdesia Alivo Milano u aan maar durft u de vormen niet aan? Dan hebben we verschillende soorten bestrating met een zelfde deklaag maar met een andere vorm. Dus ook dan kunnen we u zeker helpen bij het maken van de juiste keuze. Ook naast deze serie hebben we een ruim aanbod van bijvoorbeeld gebakken materiaal, keramische tegels en natuurlijk de normale en voordelige betonbestrating.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja