GeoArdesia Alivo Cannobio

Prijs per m2: 57,95Afname per: 4.14m2 / Volle verpakking: 4.14m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 239,91
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

MBI GeoArdesia Alivo Cannobio


Eén van de meest bijzonderste soorten bestrating die er op dit moment op de markt zijn is toch echt wel de  MBI GeoArdesia Alivo Cannobio. Door de bijzondere vormgeving is het een bestrating waaraan niemand voorbij zal lopen. Wilt u eens iets anders dan anderen? Dan is de MBI GeoArdesia Alivo Cannobio zeker iets voor u. Zeker in deze mooi warme grijze kleur waar heel subtiel een wit glanzend kiezeltje verwerkt zit. Voor wie niet van strakke lijnen houdt is dit dan ook zeker een aanrader.


Voordelen van de MBI GeoArdesia Alivo Cannobio


Wat natuurlijk gelijk opvalt aan de MBI GeoArdesia Alivo Cannobio zijn zoals we al genoemd hebben de mooie unieke vormen. Maar wat ook zeker niet onbelangrijk is, is de opbouw van deze bestrating. Net als alle GeoSteen soorten is ook de MBI GeoArdesia Alivo Cannobio voorzien van een kleurechte en onderhoudsarme slijtlaag die bovendien ook nog eens afgewerkt is met een factor 25 coating. Dit maakt deze bestrating tot een duurzaam en ook onderhoudsarm product. Uniek en anders dan ander.


Alternatieven voor de MBI GeoArdesia Alivo Cannobio


Als u liever een donkere of juist gekleurde bestrating zou willen maar de vormen van de MBI GeoArdesia Alivo Cannobio mooi vindt kijk dan ook eens bij de andere kleuren waarin hij leverbaar is. Waarschijnlijk zit hier de goede tussen. Vindt u de deklaag en alle voordelen mooi maar ziet u liever een strakke vorm kijk dan ook eens bij de andere soorten bestrating die voorzien zijn van deze coating. Natuurlijk bent u welkom op ons showterrein om deze en de vele andere soorten bestrating te komen bewonderen.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Ja
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Ja
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja