Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Praktisch en gezellig indelen C
  • Praktisch en gezellig indelen B
  • Praktisch en gezellig indelen A
  • Praktisch en gezellig indelen D

Praktisch en gezellig indelen

16 november 2020

Vaak heb je bij een kleine tuin nog steeds veel wensen. Deze proberen we altijd te verwerken in de tuin. De klant wilde graag een border met palmen, twee terassen en een stukje gras. Omdat de tuin redelijk strak is hebben we de border gemaakt van splitblokken. Dit zijn blokken die aan één zijde geribbeld zijn, zo word het geheel wat speelser. Er bestaan palmbomen die ook tegen vorst kunnen, ideaal voor in ons land dus en zo maak je toch een mediterraanse indruk in de tuin! De tegels zijn licht en gemelleerd. Door lichte tinten te kiezen maak je een kleine tuin ruimtelijk. De warmtepomp hebben we weggewerkt met hedera aan de terraskant. Aan de andere kant is het open, zodat er wel onderhoud gedaan kan worden in dat stukje. Om het pad speels te maken hebben we met staptegels gewerkt. Ook in de avond is deze tuin erg sfeervol en gezellig. Waar de palmbomen overdag stralen in het zonnetje, zijn ze 's avonds nog steeds prachtig door het licht van de Juno 4 die onder de boom is geplaatst. In de staptegels zijn kleine spots geboord, zodat er altijd te zien is waar het pad loopt, en natuurlijk geeft ook dit veel sfeer. Om het af te maken is er verlichting aan de schutting aangebracht.

Heeft u ook moeite met het visualiseren van uw tuin? Het is onze uitdaging om u daar een handje bij te helpen. Door onze ervaring met een 3D tekenprogramma zijn wij in staat om voor u de perfecte droomtuin in 3D te creëren. Heeft u interesse? Dan kunt u onder het kopje 3D Tuinontwerp meer informatie vinden over het laten ontwerpen van uw tuin, en u zou zelfs uw eerste afspraak al kunnen inplannen!
 

Kindvriendelijke, sfeervolle tuin
Dit ontwerp was al uitgewerkt door de klant in 2D. Wij hebben het in 3D uitgewerkt en wat toevoegingen gegeven zodat we samen kwamen op een...
Sfeer in een grote tuin brengen
In een grote tuin is het soms lastig om sfeer te creeëren. Vaak word een tuin minder onderhoudsvriendelijk, omdat er met meer planten en bomen...
1434