Smartton SE XXS Amiata 80x40x4 cm

Prijs per m2: 32,80Afname per: 0.96m2 / Volle verpakking: 15.36m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 31,49
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

RedSun Smartton SE XXS Amiata 80x40x4 cm


De RedSun Smartton SE XXS Amiata 80x40x4 cm is al jaren een erg populaire bestrating. De prachtige donkergrijze nuancering zorgt ervoor dat uw bestrating nooit saai zal worden. We weten allemaal dat de sfeer van uw tuin voor een groot deel gemaakt wordt door de gebruikte bestrating. Warm en toch modern zijn toch wel de prachtige eigenschappen die de RedSun Smartton SE XXS Amiata 80x40x4 cm in huis heeft. Ook het feit dat de RedSun Smartton SE XXS Amiata 80x40x4 cm in verschillende formaten en ook diktes te krijgen is levert hieraan een positieve bijdrage. Het is dus een serie die het mogelijk maakt om rust om uw huis te creëren en éénheid in de gebruikte materialen.  


Voordelen van de RedSun Smartton SE XXS Amiata 80x40x4 cm


Als we het hebben over een betonbestrating denken we al snel aan groen worden en veel onderhoud. Dit gaat in het geval van de RedSun Smartton SE XXS Amiata 80x40x4 cm zeker niet op. Door de prachtige opbouw van de deklaag kunnen we hier gerust spreken van een onderhoudsvriendelijk product. De deklaag is voorzien van een hydrofobe waardoor de opname van vocht en vuil sterk verminderd. Bovendien is hij voorzien van een dubbele impregnant die deze eigenschappen nog eens versterkt. Wij zijn dan ook erg enthousiast als we het hebben over de RedSun Smartton SE XXS Amiata 80x40x4 cm.


Alternatieven voor de RedSun Smartton SE XXS Amiata 80x40x4 cm


Wij denken dat de RedSun Smartton SE XXS Amiata 80x40x4 cm in bijna iedere tuin toe te passen is door zijn tijdloze uitstraling. Bent u toch op zoek naar iets anders qua kleur of materiaal dan willen we u graag uitnodigen op ons ruime en ook overzichtelijke showterrein waar we alles netjes gepresenteerd hebben. In ieder segment beiden we u een ruime keuze.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Ja
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Ja
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Ja
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja