Splitblok Antraciet 29x9x9 cm

Prijs per stuk: 2,95 Afname per stuk / Volle verpakking: 312 stuks

*Let op: alle vereiste informatie dient ingevuld te zijn voordat een juiste berekening wordt weergegeven.

Alleen in afname van 1 of een veelvoud hiervan.
Aantal:
stuks
Deelpakkosten: € 0
Statiegeldpallet(s): € 0
Totaalprijs: € 0
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

Splitblok Antraciet 29x9x9 cm 

Op zoek naar een alternatief voor de stapelblokken die u overal ziet staan? Dan is een MBI Splitblok waarschijnlijk wel iets voor u. Het is eigenlijk een metselsteen die door een kloofmachine door de helft wordt gedrukt en zo aan één zijde en mooie ruwe structuur krijgt. De blokken zijn in twee formaten leverbaar. Een mooi product om uw tuin te verfraaien. Naast uw bestrating dat toch een sfeerbepalende rol in uw tuin vervult is de aankleding met o.a. de stapelblokken natuurlijk ook een belangrijk element. 

Het gebruik van een Splitblok Antraciet 29x9x9 cm 

Voor het verwerken van een Splitblok Antraciet 29x9x9 cm is niet heel veel nodig. Wij adviseren om onder een MBI Splitblok een rand of funderingsbalk te maken met bijvoorbeeld een opsluitband op z’n kant. Hierdoor is het makkelijker om de stenen netjes waterpas en strak te kunnen leggen. Voor het verlijmen van een Splitblok Antraciet 29x9x9 cm kunt u gebruik maken van een goede kit of een purlijm. Wij raden het wel aan om de blokken te verlijmen om verschuivingen te voorkomen. 

Alternatieven voor een Splitblok Antraciet 29x9x9 cm 

Toch nog niet helemaal overtuigd door een MBI Splitblok? Op ons showterrein in Nunspeet hebben we verschillende soorten stapelblokken verwerkt om u een goed beeld te kunnen geven van de vele mogelijkheden. We willen u dan ook altijd graag helpen om te kijken welke materialen er in uw tuin het mooist zijn om te verwerken.