Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Groene, landelijke tuin D
  • Groene, landelijke tuin C
  • Groene, landelijke tuin B
  • Groene, landelijke tuin A

Groene, landelijke tuin

23 oktober 2020

Als we van de voortuin naar de achtertuin lopen en de hoek omkijken, zien we planten, groen en gezelligheid. Maar hoe hebben we deze gezelligheid in de landelijke tuin gerealiseerd?

Als eerste is het gebruik maken van de juiste klinkers. Met een antraciete klinker gaan we meer de moderne kant op. Daarom is er gekozen voor een bond genuanceerde klinker. Deze geeft een mooi contrast met de donkerdere bloemborders. 

De splitblokken zorgen voor een nog meer landelijke tuin, de planten in die bordes zorgen voor een nog groenere tuin.

De pergola’s die begroeid zijn geven voor nog meer sfeer in de tuin. Met daaronder een paar staptegels, met daar omheen split maakt het af.

Voor in de avond is weer verlichting aangebracht. Wandverlichting en spotjes. Dit alles maakt deze tuin groen en landelijk.

Een tuin ontwerpen is niet voor iedereen weggelegd, het kan zijn dat u daar ook moeite mee heeft. In dat geval kunt u kijken onder het kopje 3d tuinontwerp op onze website. Hier kunt u meer informatie vinden over het laten ontwerpen van uw droomtuin in 3D. Het is onze uitdaging om de droomtuin voor u te ontwerpen!

 

 
Jarupa Campo JP04
Aan deze pagina wordt nog gewerkt
1434