Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • 3D Tuinontwerp Duits C
  • 3D Tuinontwerp Duits B
  • 3D Tuinontwerp Duits A

Gezellige middenwoning

12 november 2021

Sfeer is cruciaal voor de tuin. Buiten op het terras, of als er door de tuin gelopen wordt moet er genoten kunnen worden van een tuin naar wens. Bij iedereen wordt dat gevoel zichtbaar door een andere sfeer.

In dit geval hebben we te maken met 2 terrassen. Eén achterin en een terras voorin. Maar hoe gaan we het middenstuk opvullen? Een pad om de 2 gedeelten van de tuin te verbinden is altijd makkelijk. Gras blijft laag en is gezellig/sfeervol, daarom is het een mooie optie om te gebruiken met het vullen van lege ruimtes. Doordat het laag blijft houden we de tuin ruimer. Maar diepte verwerken is ook mooi. Vandaar de bloembakken. Deze geven ten eerste een mooi contrast met de tegels, waardoor de tuin meer gaat leven. Ook een simpele pergola zorgt voor meer sfeer, helemaal als deze begroeid is.

In de avond is het ook leuk om bepaalde voorwerpen te verlichten. Denk dan bijvoorbeeld aan een klein boompje. Hierdoor is het supergezellig in de avond. De weg vinden door het donker kan ook makkelijker als er gebruik gemaakt wordt van verlichting.

Zoals eerder aangegeven zou de een tevreden zijn met een tuin zoals dit, terwijl de andere hele andere eisen stelt. Dit is voor iedereen verschillend. Het is dan natuurlijk mogelijk om uw eigen tuin te laten ontwerpen, in 3D natuurlijk. Meer informatie is te vinden onder het kopje ‘3D Tuinontwerp’. Hier staan alle gegevens die nodig zijn voor het laten maken van een eigen ontwerp.

 


 

 
TRE Mustang Grey
Aan deze pagina wordt nog gewerkt
1434