Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Voegen van uw bestrating 2.JPG

Voegen van uw bestrating, geen mieren, mossen en onkruid meer!

25 maart 2020

Natuurlijk kunt u uw bestrating op veel verschillende manieren voegen. Het meest bekend is het normale brekerzand, een normaal zandsoort waar hele fijne steentjes aan toegevoegd zijn waardoor de bestrating heel vast komt te liggen. Kijk er wel voor uit dat er geen leem in het zand zit, is dit wel het geval dan kan dit hele hardnekkige vlekken veroorzaken. Verder zijn er tegenwoordig verschillende antraciet kleurige soorten inveegzand op de markt. Vraag altijd even of dit middel geschikt is voor uw tegels of klinkers. Tegenwoordig kunnen we u een polymeervoeg leveren die blijvend elastisch is en ook blijvend waterdoorlatend. Met deze voeg bent u als hij juist verwerkt wordt af zijn van alle mieren, mossen en onkruid tussen uw klinkers of tegels. Dit middel is ook uitstekend te verwerken bij gebakken klinkers.

 
Vaste elementen verwerken
Deze klant had twee prachtige appelbomen in de tuin. De bomen stonden zo'n meter hoger dan de rest van de tuin vanwege de vorige indeling....
1420