GatorSand G2 Ivoor 20 kg

Prijs per stuk: 57,20 Afname per stuk / Volle verpakking: 70 stuks

*Let op: alle vereiste informatie dient ingevuld te zijn voordat een juiste berekening wordt weergegeven.

Alleen in afname van 1 of een veelvoud hiervan.
Aantal:
stuks
Deelpakkosten: € 0
Statiegeldpallet(s): € 0
Totaalprijs: € 0
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

GatorSand G2

Het GatorSand G2 is de schoonste en makkelijkste gebonden voeg die er op dit moment te koop is. Het polymeer voegzand is blijvend flexibel en waterdoorlatend. Bij droog weer voelt de voeg hard aan maar als de voeg weer nat wordt dan wordt hij flexibel en indien nodig hersteld hij zichzelf weer. Met GatorSand G2 kunt u al voegen vanaf een voegbreedte van 2 mm en een voegdiepte 30 mm. 


Voordelen van de GatorSand G2

Het grote voordeel van het voegen met GatorSand G2 is dat als het op de juiste manier verwerkt wordt u geen last meer zult hebben van mieren en onkruid tussen uw bestrating. U kunt het GatorSand G2 gebruiken bij gebakken klinkers, betonproducten, natuursteen en keramische tegels. Wel is het belangrijk dat er altijd een waterdoorlatende ondergrond aanwezig is. Het GatorSand G2 is toe te passen voor bestratingen met een verkeersbelasting van maximaal 3 ton. 


Verwerken van de GatorSand G2

Lees voordat u deze voeg gaat verwerken de voorschriften en bekijk het filmpje op onze website. Het is van groot belang dat het straatwerk 100% droog is. Giet vervolgens het voegmiddel over de bestrating en veeg hiermee de voegen vol. Bij kleinere formaten kunt u de bestrating aantrillen, bij tegels vanaf 20x30 cm de tegels alle tegels even na kloppen om te zorgen dat de voeg volledig gevuld is. Heeft u een bredere voeg dan kunt u gebruik maken van een voegenroller. Vervolgens al het overtollige materiaal verwijderen en de bestrating bewateren. Zorg dat de voeg volledig gevuld is met water, maar dat de voeg niet overloopt. Verwijder de restanten van het voegmiddel nog een keer na het bewateren.

Gaat u uw bestrating voegen in de herfst of winter? Kijk dan eens bij de Aqua Color Joints!