Inveegkwarts zwart (20 kg)

Prijs per stuk: 11,20 Afname per stuk / Volle verpakking: 54 stuks

*Let op: alle vereiste informatie dient ingevuld te zijn voordat een juiste berekening wordt weergegeven.

Alleen in afname van 1 of een veelvoud hiervan.
Aantal:
stuks
Deelpakkosten: € 0
Statiegeldpallet(s): € 0
Totaalprijs: € 0
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

Inveegkwarts

Inveegkwarts is een heel fijn granulaat dat zeer geschikt is om tussen kleine voegen te vegen. Daar waar een ander voegmiddel te grof zal zijn, zal de inveegkwarts er mooi invloeien. De inveegkwarts is iets minder geschikt voor grove voegen. Het materiaal is zo fijn dat bij hevige regen de voeg weg kan spoelen. 


Verwerking inveegkwarts

Het verwerken van het inveegkwarts kunt u het beste met droog weer doen. Als het vochtig is of het regent dan wordt het materiaal plakkerig en zal het veel minder goed in de voegen lopen. Zorg dus altijd dat u op een mooie dag in gaat vegen en zorg er ook voor dat het inveegkwarts ook droog is. Na het invegen het overtollige materiaal goed verwijderen, dit omdat er scherpe deeltjes in het zand aanwezig zijn. Deze zijn nodig om te zorgen dat de bestrating goed vast gaat liggen.


Alternatieven voor het inveegkwarts

Naast het inveegkwarts zijn er nog veel andere mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vaste voeg zoals de GatorSand G2 of de Aqua Color Joints. Met deze voegmiddelen voorkomt u bij de goede verwerking de groei van onkruid tussen uw tegels.