Demiton Extra XS Gothic 30x20x5cm

Prijs per m2: 19,55Afname per: 0.96m2 / Volle verpakking: 13.44m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 18,77
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

RedSun Demiton Extra XS Gothic 30x20x5cm


De Demiton Extra XS Gothic 30x20x5cm is een mooie trendy grijs genuanceerde bestrating, helemaal van deze tijd. De mooie warme grijstinten zijn ook goed te combineren met andere kleuren uit deze serie om het geheel nog wat speelser te maken. De bestrating neemt in de meeste tuinen het grootste oppervlakte in en zal daardoor voor een groot gedeelte sfeerbepalend zijn. 


Voordelen van de RedSun Demiton Extra XS Gothic 30x20x5cm


Het grote voordeel van de Demiton Extra XS Gothic 30x20x5cm is toch wel de verhouding in prijs en kwaliteit. We kunnen met de Demiton Extra XS Gothic 30x20x5cm een mooie bestrating leveren die voorzien is van een mooie slijtlaag waardoor de steen veel langer mooi zal blijven dan een bestrating die door en door van hetzelfde beton gemaakt is. De maar 20x30 is al jaren een populaire maat en zal dit ook nog heel lang blijven. De Demiton Extra XS Gothic 30x20x5cm wordt vaak toegepast in de kleiner tuin als hoofdbestrating en in de grote tuin om de paden van te maken en deze dan te combineren met een grotere tegel.


Alternatieven voor de RedSun Demiton Extra XS Gothic 30x20x5cm


Wanneer u door het bovenstaande nog niet helemaal overtuigd bent dan adviseren wij u om een bezoekje aan ons showterrein te brengen en te komen kijken naar de vele andere mogelijkheden. We hebben een hele ruime sortering van alle voorkomende soorten bestrating dat we op een ruime en overzichtelijke manier opgesteld hebben zodat het voor u een stuk makkelijker wordt om hier een keuze uit te kunnen maken.
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Nee
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja