Demiton Extra XS Coal 30x20x5cm

Prijs per m2: 19,55Afname per: 0.96m2 / Volle verpakking: 13.44m2

Afmeting
Dikte
Prijs berekening
Oppervlakte
m2
1. Geef hier uw oppervlakte in
Snijverlies
2. Wilt u rekening houden met snijverlies, geef hier het aantal % in.
Totale oppervlakte
m2
3. Benodigd aantal m2
Totale afname
m2
4. Afname omgerekend naar verpakkingseenheden
Totaalprijs: 18,77
Kom langs op ons showterrein voor de scherpste prijs of vraag hier een offerte aan!

RedSun Demiton Extra XS Coal 30x20x5cm


De Demiton Extra XS Coal 30x20x5cm is een populaire antraciet kleurige steen die al jaren erg veel verkocht wordt. Een schitterende bestrating die ook nog eens goed betaalbaar is. Ook het formaat van 20x30 cm zorgt voor een gevoel van ruimte. Het blijft toch altijd een feit dat de bestrating een sfeerbepalende rol heeft in uw tuin. De Demiton Extra XS Coal 30x20x5cm wordt ook veel verkocht in combinatie met een grote tuintegel. Dit geeft ook een schitterend effect.

 
Voordelen van de RedSun Demiton Extra XS Coal 30x20x5cm 


Eén van de voordelen van de Demiton Extra XS Coal 30x20x5cm is de prijs. We hebben het hier over een betonproduct dat voorzien is van een deklaag die gemaakt is van een fijne structuur beton om te voorkomen dat er veel grove kiezels door de deklaag heen gaan komen. Ook is de Demiton Extra XS Coal 30x20x5cm voorzien van afstandhouders waardoor hij ook voldoende vocht af zal voeren. 


Alternatieven voor de RedSun Demiton Extra XS Coal 30x20x5cm


Een alternatief voor de Demiton Extra XS Coal 30x20x5cm kan een andere kleur zijn uit deze serie. Komt u hier niet mee uit of zou u liever een andere bestrating in uw tuin willen hebben? Kom dan een bezoekje brengen aan ons showterrein zodat we u de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van deklaagstenen. Ook als u op zoek bent naar een steen met een coating of een bestrating die geïmpregneerd is dan helpen wij u graag verder. 
 

Slijtlaag:
Ja
Kleurecht:
Nee
Onderhoudsvriendelijk:
Nee
Geocoat:
Nee
Geïmpregneerd:
Nee
Facet:
Nee
Afstandhouder:
Ja
Geschikt voor de oprit:
Nee
Geborsteld:
Nee
Kleur aanwezig op showterrein:
Ja