Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Wij willen een ''aparte'' tuin A
  • Wij willen een ''aparte'' tuin C
  • Wij willen een ''aparte'' tuin B
  • Wij willen een ''aparte'' tuin D

Wij willen een ''aparte '' tuin

30 juli 2021

In deze tuin moest iets gebeuren. Niet iets gebeuren in de zin van werk, maar iets gebeuren in de zin van steeds weer nieuwe dingen ontdekken in de tuin. Daarom hebben we met allerlei soorten vormen, hoogtes en materialen gewerkt. Zo is er altijd wat te zien!

Een pergola die net even anders loopt dan alle anderen, een houtopslag/bank als eyecatcher, een ronde haag om de trampoline om de vormen te breken, twee bomen in de border middenin de tuin, staptegels en nog veel meer!

Wij verwerken UW wensen in de tuin. Heeft u al bedacht welke elementen er moeten terugkomen? Vertel ze ons en wij nemen het mee!

Hoekjes en vormen in de tuin
Een rustige, prikkelarme tuin met gezellige hoekjes en wat zachte vormen. In deze tuin hebben we gekozen voor rust qua materiaal. Eén...
Lange, smalle tuin
Een tuin die helemaal bestraat is als je er komt wonen. Veel ruimte om te zitten, maar geen sfeer. Als je dan ook nog een kleine hebt is...
1434