Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Tuin speciaal voor de kinderen A
  • Tuin speciaal voor de kinderen B
  • Tuin speciaal voor de kinderen C
  • Tuin speciaal voor de kinderen D

Tuin speciaal voor de kinderen

06 juli 2020

In deze tuin moesten de kinderen alle ruimte krijgen om creatief te zijn en om lekker te spelen. Daarom hebben we verschillende leuke elementen toegevoegd in de tuin. Als eerste de trampoline, deze stond al in de tuin en hebben we overgenomen. Naast het pad hebben we een klein watertje gemaakt, waar ze lekker met de voetjes in kunnen of met bootjes in kunnen spelen. De zandbak er naast zorgt ervoor dat ze allerlei mooie vormen kunnen maken met het water en het zand.

De klant had zelf bedacht om een soort huisje te maken met palen en planken die je op alle manieren kunt plaatsen, zodat ze eindeloos creatieve ruimtes kunnen maken. Ook de moestuin was een idee wat ze op Pinsterest hadden gevonden, dit hebben we overgenomen.

Compact, maar zeer gezellige tuin!
In deze langwerpige tuin is het ontwerp gebaseerd op een pad in het midden van de tuin. Om dit pad speels te houden hebben we ervoor gekozen...
Groene tuin met verrassende hoekjes
Een hoekwoning met een prachtige ruime tuin. In het huis bevind zich een praktijkruimte. Daarom was de wens om voor de praktijkruimte een terrasje...
1434