Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Tuin met Japans vleugje A
  • Tuin met Japans vleugje B
  • Tuin met Japans vleugje C
  • Tuin met Japans vleugje D

Tuin met Japans vleugje

08 januari 2021

Deze tuin in Lelystad ligt op kleigrond.
Het probleem bij kleigrond is verzakking van de materialen die worden gebruikt. We hebben gekozen om met gebakken klinkers te werken, zodat als er een deel verzakt, je dat stukje makkelijker kunt opvullen. Het voordeel van grote tegels zou zijn dat het drijfvlak groter word, en er dus minder kans is op verzakking. Dit hebben we gedaan op het verhoogde terras onder de overkapping.

De wens van de klant was een Japanse stijl. Dat betekend veel planten, rondingen en speelse stukjes in de tuin. Ook de kleur rood staat centraal. 
Heeft u ook een wens voor een speciale stijl? Wij staan altijd open voor nieuwe stijlen en ideeën en verdiepen ons daar graag in!

Kindvriendelijke, ruime tuin
Een jaccuzi, een buitendouche, een trampoline, een overkapping en een zitje buiten. Dat waren de wensen van de klant. We hebben de tuin...
Tuin met veel bestrating
In deze tuin is vooral bestrating te vinden. Ideaal voor als je van feestjes houd om zo veel mogelijk zitgelegenheid te hebben! Ook is het...
1434