Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Strakke tuin met leuke hoekjes D
  • Strakke tuin met leuke hoekjes C
  • Strakke tuin met leuke hoekjes B
  • Strakke tuin met leuke hoekjes A

Strakke tuin met leuke hoekjes

21 september 2020

Elke tuin heeft wel iets unieks, de één meer dan de ander. Deze tuin heeft een paar hoeken die leuk opgevuld of erg handig zijn. 

In de voortuin hebben we een pad gemaakt naar de voordeur, met daarlangs een verhoogde border. Om de erfafscheiding duidelijker te maken hebben we tussen het pad en de oprit nog een border geplaatst.

Het eerste verrassende hoekje is aan de linkerkant direct na de schutting. Hoekjes als dit zijn wel eens lastig om in te vullen. In dit geval is het gelukt door er een hangstoel neer te zetten, een andere optie zou bijvoorbeeld een bloempot kunnen zijn.

Van het hoekje aan de andere kant van het huis is een terras gemaakt. Om het terras een apart gedeelte van de tuin te maken hebben we een border langs de open kanten van het terras ingetekend. Door de border laag te houden met lage planten is de tuin nog wel overzichtelijk vanaf de stoelen. Dan krijgen we de overkapping, ook hier is weer gebruik gemaakt van het bordereffect. Als laatste hebben we de containers naast de overkapping staan, en afgescheiden met een schuttingpaneel.

Een opvallend, maar handig element is het randje klinkers langs het gras op. Nu kan de grasmaaier met het wiel over de klinkers rijden, waardoor de randjes beter meegenomen worden met het maaien.

Heeft u ook moeite met het visualiseren van uw tuin? Het is onze uitdaging om u daar een handje bij te helpen. Door onze ervaring met een 3D tekenprogramma zijn wij in staat om voor u de perfecte droomtuin in 3D te creëren. Heeft u interesse? Dan kunt u onder het kopje 3D Tuinontwerp meer informatie vinden over het laten ontwerpen van uw tuin, en u zou zelfs uw eerste afspraak al kunnen inplannen!


Zo maak je een kleine tuin gezellig
Hoe kleiner de tuin hoe groter de uitdaging. Zo ook bij dit ontwerp. Een kleinere tuin kan al snel saai worden, dit kan komen door te weinig...
Moderne tuin met een prachtig uitzicht
Bij dit moderne huis kwam niet alleen een prachtig uitzicht, maar ook een uitdagende tuin. In deze kleine tuin moest een vlonder gemaakt worden,...
1434