Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Strakke, groene tuin D
  • Strakke, groene tuin C
  • Strakke, groene tuin A
  • Strakke, groene tuin B

Strakke, groene tuin

15 oktober 2020

Deze tuin is tot stand gekomen aan de hand van verschillende wensen. Er moest een plek komen voor de containers en een houtopslag. Deze hebben we naast het huis geplaatst. Er moest groen in de tuin voorkomen, hier hebben we ook mee gewerkt, zo hebben we een strookje gras toegevoegd, ook zijn er verschillende planten ingetekend.

Het terras wilden ze in het midden van de tuin hebben. Vanuit is er toegang naar elk gedeelte in de tuin. De overkapping, de berging, het gras en het huis. Om meer sfeer aan het terras te geven zijn er hortensia’s, buxushaagjes om het terras heen geplant. Ook staan er vier boompjes om op hoogte nog wat meer groen te geven.

De tegels moesten strak worden. Dit in combinatie met de antraciete/witte schutting vormt een moderne tuin. De gebakken waaltjes breken het strakke weer, dit geeft altijd een leuk effect.

Voor de extra sfeer zijn er pergola’s toegevoegd. Aan deze pergola is er een hangmat opgehangen. ’s avonds zijn er spotjes geplaatst om die bomen uit te lichten. Voor in de horizontale pergolapalen zijn er ook spotjes toegevoegd.

Als u ook niet weet wat u met uw tuin aan moet, dan helpen wij graag een handje. Doordat wij ervaren zijn met een 3d tekenprogramma kunnen wij mooie ontwerpen voor u maken, zoals deze inspiratietekening. Op basis van uw wensen maken wij de droomtuin voor u. Bent u klaar voor uw eerste afspraak? Dan kunt u kijken op onze website, onder het kopje 3d tuinontwerp, waar de agenda van de ontwerpster staat. Klik simpelweg een tijdsvlak aan, vul de gegevens in en uw afspraak is gepland!
 

 

Moderne achtertuin
Deze strakke tuin achter het huis heeft een paar leuke kenmerken. Zo zijn er keramische tegels gebruikt voor het terras. Keramische tegels hebben...
Groene, gezellige voortuin
In dit ontwerp hebben we mooie contrasterende tegels gemaakt. Veel planten toegevoegd en een plek voor de auto gecreëerd. Dit waren ook de eisen...
1434