Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Strak en groen A
  • Strak en groen B
  • mini_Strak en groen C
  • Strak en groen D

Strak en groen

11 februari 2020

Een vierkante tuin lijkt vaak makkelijk, maar een tuin met wat ronde of hoekige vormen is qua ontwerp veel makkelijker! In deze rechte tuin, moesten we wat gezellige hoeken maken, zodat het geen grote lap meer was. Door met een boom te werken in het midden, word de tuin al onderbroken. Om de rechte schuttingen te breken, hebben we een plantenstrook gemaakt. Achterin de tuin hebben we wat bossige beplanting aangebracht, om zo het groene idee van de tuin te laten zien. Door i.p.v. een overkapping, dakbomen te gebruiken, komt er nog meer groen in de tuin en dus ook afwisselende vormen, want geen één boom ziet er het zelfde uit! Op deze manier maak je dus wel een strakke, maar ook zeker een hele groene tuin! Een leuk detail in de tuin is ook de houtopslag. Deze is helemaal in de tuin opgenomen en met zijn bijzondere vorm, heb je echt iets unieks!

 
Speeltoestellen in de tuin verwerken
Wilt u graag speeltoestellen in uw tuin plaatsen? Dan zijn er een aantal dingen belangrijk om rekening mee te houden. Zo komt het bijvoorbeeld...
1434