Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Sprookjestuin D
  • Sprookjestuin C
  • Sprookjestuin B
  • Sprookjestuin A

Sprookjestuin

30 november 2020

Bij de eerste afspraak hebben we het gehad over de wensen van de klant die trotse eigenaar zijn van deze tuin. Ze lieten me plaatjes van Pinterest zien en het eerste wat in me op kwam was ''sprookjestuin''. Gewoon een warme, gezellige tuin waar we met kleuren spelen en leuke speelse vormen. Naast de overkapping komt een sauna, daarom is de buitendouche ideaal! Het terras aan het huis lag al voor het ontwerp gemaakt is, deze hebben we overgenomen. Wel hebben we een schapenhekje toegevoegd om het terras af te scheiden van de tuin. Vanuit het huis zie je zo altijd groen en ook de boom werkt daaraan mee! Verder zien we nog een moestuin met een kas die begroeid is met hedra. Zo houden we overal groen, hoog en laag!

Heeft u ook moeite met het visualiseren van uw tuin? Het is onze uitdaging om u daar een handje bij te helpen. Door onze ervaring met een 3D tekenprogramma zijn wij in staat om voor u de perfecte droomtuin in 3D te creëren. Heeft u interesse? Dan kunt u onder het kopje 3D Tuinontwerp meer informatie vinden over het laten ontwerpen van uw tuin, en u zou zelfs uw eerste afspraak al kunnen inplannen!

 
Jarupa Campo JP04
Aan deze pagina wordt nog gewerkt
1434