Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Sfeervolle open tuin A
  • Sfeervolle open tuin B
  • Sfeervolle open tuin C
  • Sfeervolle open tuin D

Sfeervolle open tuin

27 november 2020

De achterzijde van deze tuin grenst aan een meertje. Het uitzicht moest daarom natuurlijk behouden worden! Toch wilde de klant de tuin gezellig maken en wat afscheidingen, zodat de tuin onderbroken word. Dit hebben we gedaan door een paar plantenstrookjes en een klein vuurplaatsje te maken. Aan de erfgrens hebben we een pergola geplaatst, zodat er wel een duidelijke grens is tussen tuin en gemeentegrond. Om de terassen speelser te maken hebben we een keramische printtegel gebruikt. Dit is de Symbol Circle Smoke 60x60x4 cm uit de serie GeoCeramica. Voor de rest van de tuin is het onderhoudsvriendelijke gebakken waaltje van Van der Sanden gebruikt. Hieronder kunt u alle materialen die gebruikt zijn terugvinden.

Heeft u ook moeite met het visualiseren van uw tuin? Het is onze uitdaging om u daar een handje bij te helpen. Door onze ervaring met een 3D tekenprogramma zijn wij in staat om voor u de perfecte droomtuin in 3D te creëren. Heeft u interesse? Dan kunt u onder het kopje 3D Tuinontwerp meer informatie vinden over het laten ontwerpen van uw tuin, en u zou zelfs uw eerste afspraak al kunnen inplannen!

 
Speeltoestellen in de tuin verwerken
Wilt u graag speeltoestellen in uw tuin plaatsen? Dan zijn er een aantal dingen belangrijk om rekening mee te houden. Zo komt het bijvoorbeeld...
1434