Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Rustig, maar levendige tuin C
  • Rustig, maar levendige tuin A
  • Rustig, maar levendige tuin B
  • Rustig, maar levendige tuin D

Rustig, maar levendige tuin

26 oktober 2020

Een tuin wordt leuk gemaakt door een border met planten erin, een mooi gazon en misschien wel een pergola. Maar als er teveel in gezet wordt, dan kan het te druk ogen. Deze tuin hebben we rustig gehouden, maar vooral niet saai!

Als eerste de voortuin. Wat hier opvalt is dat het plateau naar de voordeur mooi ruim is. De border die ervoor staat geeft meer sfeer en is een mooie afscheiding van het plateau en het gazon. De oprit is gemaakt van gebakken klinkers. Dit is een mooie combinatie met de strakke tegels die voor de voordeur gelegd zijn.

De zon staat het langst in de linkerhoek achter het huis. Hier hebben we dan ook een ruim terras neergezet. Ook in de hoek naast het huis hebben we nog een terras geplaatst. De overkapping staat in de rechterhoek, hierin zit meteen een berging en een plek voor de afvalcontainers.

Om nog meer sfeer te geven hebben we twee borders neergezet, deze met dezelfde funcitie als in de voortuin, namelijk het afscheiden van het pad/terras met het gazon. Langs het hek op is ook een plantenstrook gemaakt, dit om de tuin nog levendiger te maken.

Wilt u ook een levendige tuin, maar weet u niet waar u moet beginnen met de indeling? Wij helpen u graag een handje. De ervaring die we hebben met een 3D-tekenprogramma zorgt ervoor dat wij uw tuin in 3D kunnen maken. Als u nieuwsgierig bent naar wat er nodig is voor uw ontwerp kunt u altijd kijken op onze website onder het kopje 3d-tuinontwerp.
 

 
Jarupa Campo JP04
Aan deze pagina wordt nog gewerkt
1434