Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Ook een kleine tuin kan groen zijn C
  • Ook een kleine tuin kan groen zijn D
  • Ook een kleine tuin kan groen zijn B
  • Ook een kleine tuin kan groen zijn A

Ook een kleine tuin kan groen zijn

24 juli 2020

Bij een kleine tuin hebben mensen nog wel eens de neiging om de hele tuin te bestraten. Dit is ook de makkelijkste optie, maar natuurlijk niet de allermooiste. Tegels, in combinatie met groen maakt de tuin. Maar hoe kunt u, uw tuin toch open en rustig houden met én planten én tegels.

In deze tuin hebben we ervoor gekozen om het terras in de hoek te plaatsen. Daar omheen hebben we een strookje planten geplant. Deze strook planten zorgt voor een mooie afscheiding van het zitgedeelte. Tussendoor hebben we een stukje open gelaten voor een paadje, gemaakt van staptegels. Om de planten heen hebben we een stukje kunstgras neergelegd voor de extra sfeer. En natuurlijk hebben we ook een pad gemaakt die van de achterdeur naar de overkapping gaat.

De tegels zijn met opzet bij elkaar gelegd. Een rustige antracieten tegel voor het pad. Voor het terras is gekozen voor een grijs genuanceerde tegel. Deze combinatie zorgt voor een mooi contrast.

 
Jarupa Campo JP04
Aan deze pagina wordt nog gewerkt
1434