Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Moderne achtertuin D
  • Moderne achtertuin C
  • Moderne achtertuin B
  • Moderne achtertuin A

Moderne achtertuin

19 oktober 2020

Deze strakke tuin achter het huis heeft een paar leuke kenmerken. Zo zijn er keramische tegels gebruikt voor het terras. Keramische tegels hebben geen vocht- en vuilopname. Hierdoor zijn deze tegels zeer onderhoudsarm. Ook zijn ze kleurecht en slijtvast.

Voor onder de overkapping zijn betontegels gebruikt. Deze zijn voorzien van een coating, waardoor deze ook onderhoudsvriendelijk is. Voor de kleur zijn natuurlijke mineralen gebruikt, hierdoor is de tegel kleurecht.

Voor het ontwerp zelf zijn er ook leuke aspecten toegevoegd, de pergola met daaronder een paar grassen is een leuke afscheiding van het terras. Een leuk contrast is gemaakt met wit grind naast de antraciete schutting. Het strookje kunstgras dat naast de overkapping gelegd is geeft iets meer kleur aan het geheel.

De lampen die ’s avonds branden maken een mooie impressie van het geheel als ze de planten en bomen verlichten. Zo hebben we wandlampen aan de muur en schutting gehangen en spotjes om de bomen uit te lichten.

Het is onze uitdaging om u een handje te helpen, als u het lastig vindt om uw tuin te visualiseren. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website onder het kopje 3d tuinontwerp. Hier vindt u een agenda waar eventueel een eerste afspraak gepland kan worden en meer informatie over het laten ontwerpen van uw droomtuin!
 

Groene, landelijke tuin
Als we van de voortuin naar de achtertuin lopen en de hoek omkijken, zien we planten, groen en gezelligheid. Maar hoe hebben we deze gezelligheid...
Strakke, groene tuin
Deze tuin is tot stand gekomen aan de hand van verschillende wensen. Er moest een plek komen voor de containers en een houtopslag. Deze hebben we...
1434