Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • kleurrijke, kleine tuin D
  • kleurrijke, kleine tuin C
  • kleurrijke, kleine tuin B
  • kleurrijke, kleine tuin A

Kleurrijke, kleine tuin

11 september 2020

Als er een tuin ontworpen wordt, zijn er soms verschillende dingen die voor of juist niet voor moeten komen. Soms willen de eigenaren van de tuin geen grind of gras. Soms moet er juist wel iets voorkomen, zoals een bepaalt soort tegel of verhoogde borders. Ook bij dit ontwerp speelde bepaalde eisen een rol.

De tuin is niet de grootste die er is, maar juist daarvan kunnen we iets leuks maken. Het terras moest in de hoek komen, verder moesten ze uit het zicht zitten, maar de achterkant moest open blijven. Dit hebben we opgelost door een klein schuttingpaneeltje neer te zetten. Iets dieper de tuin in staat een verhoogde border met planten en een paar kleine boompjes. Hierdoor is het lastig om op het terras te kijken. Verder hebben we aan de rand van het terras een kleine afscheiding geplaats.

Planten geven altijd extra gezelligheid in de tuin. We hebben kleur in de tuin aangebracht met leuke kleurrijke bloementjes. Voor de avonden hebben we een wandlamp naast de schuurdeur opgehangen. Verder zijn de bomen achterin de tuin ook verlicht door spotjes.

Heeft u ook moeite met het visualiseren van uw tuin? Het is onze uitdaging om u daar een handje bij te helpen. Door onze ervaring met een 3D tekenprogramma zijn wij in staat om voor u de perfecte droomtuin in 3D te creëren. Heeft u interesse? Dan kunt u onder het kopje 3D Tuinontwerp meer informatie vinden over het laten ontwerpen van uw tuin, en u zou zelfs uw eerste afspraak al kunnen inplannen!

Eenvoudige, maar frisse tuin
Donkere kleuren zoals antraciet kunnen heel mooi staan, maar op een kleine tuin kan het snel te overweldigend worden. In dit ontwerp is er dan ook...
Groene, maar toch een onderhoudsvriendelijke tuin
‘Groen maakt de tuin.’ Tegels zijn natuurlijk belangrijk. Maar beeld eens een tuin in met alleen tegels, schuttingen en misschien zelfs...
1434