Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Hoogteverschil en plaats overkapping bepalen A
  • Hoogteverschil en plaats overkapping bepalen B
  • Hoogteverschil en plaats overkapping bepalen C
  • Hoogteverschil en plaats overkapping bepalen D

Hoogteverschil en plaats overkapping bepalen

22 mei 2020

In deze tuin zit een fors hoogteverschil van 30 cm. In de oude situatie liep het pad af naar beneden. De wens van de klant was om een overkapping te plaatsen. In de overkapping moest een wand van glas gekomen. Door een border achter het gras te plaatsen, kijk je prachtig door de planten heen naar achter. Door de border, was het bijna logisch dat de traptreden gelijk aan de border kwamen. Zo is alles één geheel en heb je geen meters ruimte nodig om een pad gelijdelijk te laten lopen.

De plaats van de overkapping had de klant bepaald door te kijken naar het zonlicht. De overkapping neemt op de plek waar hij nu geplaatst is het minste zon weg van de rest van de tuin. Ook wij willen met u mee denken over het plaatsen van een overkapping en de plek daarvan. We kijken altijd naar de stand van de zon en naar verdere wensen voor terrassen enz. 

Door twee borders te plaatsen bij de achtergevel, vangen we een lege plek op, door een stuk groen en grind. Dit breekt het geheel en er is nog genoeg ruimte voor een mooi tuinset.

Kleuren van het huis ook in de tuin
Als je een grote kavel hebt, en op zo een mooie plek, kan een stralende tuin natuurlijk niet ontbreken! Door de borders wit te stucken,...
Moderne, onderhoudsvriendelijke tuin
In deze tuin hebben we met keramische tegels gewerkt. Deze tegels vlekken en krassen niet. Qua onderhoud zijn ze zeer gemakkelijk. Je kunt ze...
1434