Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Groene, gezellige voortuin A
  • Groene, gezellige voortuin C
  • Groene, gezellige voortuin D
  • Groene, gezellige voortuin B

Groene, gezellige voortuin

12 oktober 2020

In dit ontwerp hebben we mooie contrasterende tegels gemaakt. Veel planten toegevoegd en een plek voor de auto gecreëerd. Dit waren ook de eisen van de eigenaren van de tuin.

Als eerste komen we de oprit tegen. Deze oprit is gemaakt van een antraciete klinker van 10x30x6. Waar altijd rekening mee gehouden moet worden bij de oprit is dat de tegel/klinker minimaal 6 cm dik moet zijn.

Dan krijgen we een pad langs het raam op, deze is leuk omlijst door de klinker die we ook gebruikt hebben in de oprit. Het kunstgras hebben we naast de oprit gemaakt. Om 15cm hoogteverschil op te vangen hebben we aan de voorkant van de tuin een border geplaatst. deze ligt om het kunstgras heen.

Een andere wens was dat er bij de voordeur en voor het raam een plek gemaakt moest worden om te zitten. Dit, omdat de avondzon op de voorkant van het huis schijnt. We hebben dus voor het huis een bankje neergezet, en bij de voordeur een paar stoelen.

De afscheiding is meteen een onderdeel van het vele groen. De begroeide pergola geeft niet alleen sfeer op ooghoogte, maar ook hoger. Het meeste groen is verwerkt in de verhoogde border. Ook zijn er naast de zitplaatsen bloembakken neergezet.

Als u ook een mooie voor- en/of achtertuin wilt hebben, is het onze uitdaging om ervoor te zorgen dat u die mooie tuin kunt visualiseren. Er zijn verschillende stappen nodig om het laatste droomontwerp te krijgen. U kunt onder het kopje ‘3d tuinontwerp’ meer informatie vinden over uw eigen ontwerp en u kunt eventueel al een eerste afspraak inplannen!

 

Strakke, groene tuin
Deze tuin is tot stand gekomen aan de hand van verschillende wensen. Er moest een plek komen voor de containers en een houtopslag. Deze hebben we...
Gezellige voor- en achtertuin
Als we door deze tuin heenlopen komen we als eerste door de voortuin. Wat hier opvalt is dat er met een klein stukje grond toch een mooi resultaat...
1434