Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Gezellige voor- en achtertuin C
  • Gezellige voor- en achtertuin D
  • Gezellige voor- en achtertuin B
  • Gezellige voor- en achtertuin A

Gezellige voor- en achtertuin

09 oktober 2020

Als we door deze tuin heenlopen komen we als eerste door de voortuin. Wat hier opvalt is dat er met een klein stukje grond toch een mooi resultaat gemaakt is. Met de combinatie van een donkere en lichtere tegel (die we door de hele tuin heen blijven zien) en om het af te maken een kleien verhoogde border met daarin een olijfboom.

Als we verder gaan komen we op het looppad langs het huis. Om de achtertuin te scheiden van het pad is er een heg geplaatst. Hierdoor wordt het looppad een afgezonderd stukje tuin.

De achtertuin is opgebouwd uit een strook gras, een terras, een berging en nog een plek waar gezeten kan worden. de tuin krijgt zijn gezelligheid door de planten die toegevoegd zijn langs de schutting op en achter de loungebank. 

In de achtertuin hebben we onder de loungebank een ander soort tegel aangebracht. Dit is een super goede vervanging voor vlonders. Deze keramische tegels zijn onderhoudsarm, slijtvast en kleurvast. De rest van de tegels hebben een coating, wat ervoor zorgt dat het onderhoud aan de tegels verminderd wordt. Ook hebben ze een hoogwaardige kleurstof.

Als u moeite heeft met het visualiseren van uw droomtuin helpen wij graag een handje. Onder het kopje 3d-tuinontwerp kunt u meer informatie vinden over het zelf laten ontwerpen van uw tuin. U kunt zelfs uw eerste afspraak al inplannen!
 

Groene, gezellige voortuin
In dit ontwerp hebben we mooie contrasterende tegels gemaakt. Veel planten toegevoegd en een plek voor de auto gecreëerd. Dit waren ook de eisen...
Eenvoudig ontwerp met leuk resultaat
Met een strookje kunstgras en een verhoogde border kan een tuin al snel leuk worden. Dat zien we ook weer bij dit ontwerp. De opbouw van deze tuin...
1434