Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Simpel ontwerp met leuk resultaat A
  • Simpel ontwerp met leuk resultaat D
  • Simpel ontwerp met leuk resultaat B
  • Simpel ontwerp met leuk resultaat C

Eenvoudig ontwerp met leuk resultaat

05 oktober 2020

Met een strookje kunstgras en een verhoogde border kan een tuin al snel leuk worden. Dat zien we ook weer bij dit ontwerp. De opbouw van deze tuin is eenvoudig. Een strook kunstgras voor een verhoogde border.

Maar hoe kan deze tuin er dan toch leuk uitzien? Om te beginnen moeten de lege vlakken opgevuld worden. dit doen we door een tuinset/loungeset neer te zetten. Een konijnenhok met daarbij een paar stoeltjes is ook een leuke manier om de tuin op te vullen. De overkapping zorgt voor een leuk zicht waar veel sfeer in te brengen is.

Deze tuin draagt de naam ''onderhoudsvriendelijk'', dit omdat er kunstgras wordt gebruikt in plaats van echt gras. Er is alleen groen in de verhoogde borders te zien. Het verzorgen van de planten en het onkruid wieden is makkelijker als het op hoogte is. Zelfs de tegels zijn onderhoudsarm. Dit doordat er een dubbele impregnant en een hydrofobe is toegevoegd. Hierdoor neemt deze tegen minder vocht en vuil op en word hij minder snel groen.

Dit alles zorgt voor een eenvoudig ontwerp met een leuk resultaat.
Heeft u ook moeite met het visualiseren van uw tuin? Het is onze uitdaging om u daar een handje bij te helpen. Door onze ervaring met een 3D tekenprogramma zijn wij in staat om voor u de perfecte droomtuin in 3D te creëren. Heeft u interesse? Dan kunt u onder het kopje 3D Tuinontwerp meer informatie vinden over het laten ontwerpen van uw tuin, en u zou zelfs uw eerste afspraak al kunnen inplannen!
 

 
Jarupa Campo JP04
Aan deze pagina wordt nog gewerkt
1434