Offerte

Vul uw wensen in en ontvang vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

Vul hiernaast uw naam, nummer en vraag in en wij bellen u zo snel mogelijk terug! U kan ons ook direct bellen of mailen!

The Stone Discounter
Galvaniweg 30
8071 SC Nunspeet
  • Eenvoudig, maar toch een sfeervolle tuin C
  • Eenvoudig, maar toch een sfeervolle tuin D
  • Eenvoudig, maar toch een sfeervolle tuin A
  • Eenvoudig, maar toch een sfeervolle tuin B

Eenvoudig, maar toch een sfeervolle tuin

17 augustus 2020

Deze tuin is opgebouwd uit een paar vakken. Twee terrassen, een gazon en een paar paden. Maar juist deze simpele opbouw kan zorgen voor iets unieks!

Als eerste hebben we het terras tegen het huis aan, overdekt met een mooie serre. Diagonaal daaraan vast zit het tweede terras. In de hoek die je dan creëer hebben we kunstgras gelegd. De paden lopen van het huis naar de serre en van de serre naar de schuur.

Deze simpele opzet hebben we sfeervol gemaakt door te spelen met kleuren en met hoogtes.

Als eerste is het opvallend dat er een mooie witte muur staat aan de rechter kant. De kleuren van de planten die we hier hebben gepoot steken daar mooi tegen af. Aan de linkerkant is er een mooie groene haag. Voor die haag hebben we twee bloembakken met daarin ook weer gekleurde planten. De tegels passen overal bij, doordat we ze in de grijstinten hebben gehouden.

De sfeer door hoogte hebben we gecreëerd door verhoogde borders te plaatsen. Ook hebben we tegen de witte muur, tussen de planten boompjes geplant. Verder hebben we op het tweede terras begroeide pergola’s geplaatst. Deze palen brengen meer sfeer in het totaalplaatje.


 
Jarupa Campo JP04
Aan deze pagina wordt nog gewerkt
1434